UNT > Nyheter

Saturday, 28 January, 05:30

UNT - 07 dec 22 kl. 05:30

Belarus "kan användas för attack när som helst"Belarus diktator går en balansgång mot Ukraina. Å ena sidan deltar Aleksandr Lukasjenko inte i kriget. Å den andra är han helt fokuserad på att hjälpa Ryssland. –Med sitt agerande säljer han vårt land, bit för bit, till Kreml, säger oppositionsledaren Svetlana Tichanovskaja till TT..
Läs mer på UNT
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Ukraina, Aleksandr Lukasjenko, Ryssland, Kreml, Svetlana Tichanovskaja, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Belaruskan , användasför , attacknär som , helst

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Tre döda efter skyfall i Auckland

Tre personer har omkommit och en person saknas efter skyfall och översvämningar som drabbat Nya Zeelands största stad Auckland..

UNT - 30 minuter sedan

Efter åren i frysboxen – Jezewski välkommen till UKK

Artisten Peter Jezewski var länge en återkommande gäst på UKK:s scen. Men 2018 var han plötsligt inte välkommen längre. "Klart det berodde på min koppling till SD", säger Jezewski, som i mars ändå gör comeback på UKK..

UNT - 30 minuter sedan

Ukrainsk ståupp – med humor som vapen

Går det att skämta om elavbrott, larm och alla påtvingade timmar i skyddsrum? I Kiev fortsätter ståupp-komiken att locka – trots att publiken genomlevt ännu en dag med ryska anfall. –Människor behöver skratta och koppla av, säger komikern Serhii Chyrkov..

UNT - 45 minuter sedan

Ukraina: Ryssland laddar för årsdagsoffensiv

Moskva förbereder sig för en ny offensiv i Ukraina den 24 februari, det vill säga på årsdagen av Rysslands invasion av Ukraina..

UNT - 45 minuter sedan

Svenske Norrman halkar efter på PGA-touren

Svensken Vincent Norrman tappade natten till lördag sin delade fjärdeplats som han hade efter två dagars spel i PGA-tävlingen i Torrey Pines utanför San Diego Kalifornien..

UNT - 3 timmar sedan

Nato mest sökt på Wikipedia i fjol

Inrikespolitik och säkerhetsläget i världen har stått i fokus när Wikimedia Sverige har sammanställt de mest lästa artiklarna på Wikipedia 2022..

UNT - 3 timmar sedan

Just nu: Vildsvin på vägen på väg 290

Vildsvin har kommit upp på vägen och påverkar trafiken i båda riktningarna på väg 290 mellan Bondkroken och Salsta, uppger Trafikverket..

UNT - 3 timmar sedan

Sydafrikanska geparder till Indien

Tolv geparder från Sydafrika kommer i februari att levereras till Indien i ett försök att återintroducera kattdjuret i landet efter 70 års bortavaro..

UNT - 5 timmar sedan

Spänt i USA efter släpp av polisinspelning

Tyre Nichols dog av skador han tros ha fått när han greps av polis tidigare i år. Nu släpps bilder som visar gripandet, och polisen fruktar kravaller när de sprids. –De slog honom sönder och samman.

UNT - 4 timmar sedan

Sänkt straff för dömd Ikea-chef

Jean-Louis Baillot, tidigare vd på Ikea i Frankrike som 2021 dömdes till två års villkorligt straff och dryga böter, får sänkt straff..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.