DI > Ekonomi

Thursday, 02 February, 09:31

DI - 07 dec 22 kl. 04:54

Demokraterna segrar i Georgia – får majoritet i senatenDemokraten Raphael Warnock vann omvalet i Georgia på tisdagen enligt nyhetsbyrån AP. Därmed får Demokraterna 51 platser och en knapp majoritet i den amerikanska senaten..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Georgia, Raphael Warnock, AP, Demokraterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demokraterna, segrari , Georgiafår , majoriteti , senaten

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Marknaden dömer ut Electrolux – så går rapportbolagen på börsen

Efter en intensiv rapportmorgon stiger Stockholmsbörsen tydligt efter Feds väntade räntehöjning på 25 punkter och Fed-chefen Jerome Powells uttalanden som uppfattades som mjuka av marknaden.  Så här går rapportbolagen i den inledande handeln..

DI - 30 minuter sedan

Börsen lyfter efter Fed-besked och rapporter – SKF rusar

Stockholmsbörsen inledde torsdagen med muntra miner i spåren av onsdagens räntebesked från den amerikanska centralbanken Fed och en rapportintensiv morgon. .

DI - 10 minuter sedan

Bonava rapporterar lägre resultat än väntat

Bostadsutvecklaren Bonavas rörelseresultat blev 338 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2022. Analytikerna hade i genomsnitt räknat med 595 miljoner kronor, enligt Infronts prognossammanställning. .

DI - 15 minuter sedan

Analytiker oense om Getinge – här är dagens rekar

Fastighetsutvecklaren JM får en höjd riktkurs av Kepler Cheuvreux efter gårdagens framgångsrika rapport. Samtidigt justerar flera analytiker sina rekommendationer och riktkurser för Getinge – åt olika håll..

DI - 30 minuter sedan

Stark rapport från SKF – aktien belönas med rätta

Efter två raka rapporter med resultatmissar och kursfall lyckas kullagerbolaget SKF vända på skutan och levererar överraskande bra siffror. Aktien har gått starkt i inledningen på 2023 men belönas ytterligare efter delåret – med rätta..

DI - 30 minuter sedan

Uppåt på börsen efter Fed-besked och rapporter – SKF rusar

Stockholmsbörsen inledde torsdagen med muntra i spåren av onsdagens räntebesked från den amerikanska centralbanken Fed och en rapportintensiv morgon. .

DI - 30 minuter sedan

Evolution levererar igen – rekordnivåer hägrar

Evolution redovisar en fin rapport med stark tillväxt. Om det goda börshumöret håller i sig har onlinekasinobolagets aktie alla möjligheter i världen att notera nya rekordnivåer i framtiden..

DI - 45 minuter sedan

Sivers mot ”väsentlig” försäljningstillväxt

Teknikbolaget Sivers Semiconductors bedömer att nettoomsättningstillväxten under 2023 ska uppgå till minst 100 procent. Det framgår av den färska bokslutsrapporten..

DI - 45 minuter sedan

Rejlers mer än dubblade nettoresultatet fjärde kvartalet

Teknikkonsultföretaget Rejlers redovisar ett resultat efter skatt på 76 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2022 (31,6). Resultatet per aktie uppgick till 3,73 kronor (1,61)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.