SVT > Inrikes

Friday, 24 May, 16:22

SVT - 05 dec 22 kl. 05:53

”Abou Anwar” uppmanade pappa att bli martyr – försvarar hårda retorikenI en uppmärksammad video på Tiktok har han uppmanat en pappa att ta tillbaka sina barn – eller dö ”som martyr”. När SVT Nyheter träffar mannen, som i sociala medier kallar sig ”Abou Anwar”, hävdar han att han har blivit missförstådd..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Anwar, Tiktok, SVT Nyheter, Abou Anwar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Abou, Anwar, uppmanade, pappaatt bli , martyr, försvarar, hårda retoriken

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Ebba Busch öppnar för en ny gruvskatt i Sverige

Sverige behöver fler gruvor för att klara den gröna omställningen och bli mer självförsörjande. Det säger näringsminister Ebba Busch till SVT. För att få kommuner att bli mer positiva öppnar hon för en ny gruvskatt som ska gå från gruvbolagen till kommunerna..

SVT - 6 timmar sedan

LO:s nya ordförande vill driva frågan om förkortad arbetstid

Frågan om arbetstidsförkortning är ”het” och ligger på bordet. Det säger LO:s nya ordförande Johan Lindholm. – Om den svenska modellen ska överleva, ska vi göra det här avtalsvägen..

SVT - 10 timmar sedan

ÖB: Ryssland har alltid haft ögonen på Gotland

Ryssland kommer att fortsätta med hybridoperationer och ”störa så mycket som möjligt” i Östersjöregionen. Det säger ÖB Micael Bydén, som i dagarna håller fältövning på Gotland med ett 20-tal myndighetschefer. – Ryssland har alltid haft ögonen på Gotland, säger överbefälhavaren..

SVT - 11 timmar sedan

24 maj: Nattens nyheter

SVT - 22 timmar sedan

Här är sommarens största vägarbeten

Det är på sommaren Trafikverket har möjlighet att göra större vägarbeten. På torsdagen offentliggjordes de som påverkar trafiken mest..

SVT - Igår: 11:34

Källor: SD-avslöjande väcker frågor om framtida Tidösamarbete

Ulf Kristersson gör det han kan för att hålla debatten om trollfabriker utanför EU-valrörelsen. Men enligt källor väcker Kalla Faktas avslöjande frågor om framtida regeringssamarbeten. – Kommer det nya saker där SD använt samma tillvägagångssätt, så kan det bli svårt för borgerligheten att släppa in Åkesson i regering, säger en profilerad moderat..

SVT - Igår: 11:10

Efter granskningen om SD:s ”trollkonton” – TV4 polisanmäler hot

TV4 har polisanmält hot efter granskningen om Sverigedemokraternas så kallade ”trollkonton”, rapporterar Journalisten..

SVT - Igår: 10:08

Medveten bebis viral – blivit fenomen: ”Filosofisk fråga”

En video på en knappt 13 månader gammal bebis har fått över 40 miljoner visningar på TikTok. Anledningen? Den är lite för med i matchen.

SVT - Igår: 08:24

SKR bekräftar: Bud på gång i vårdkonflikten

Medlarna mellan parterna i vårdkonflikten kommer att presentera ett bud, det skriver Sveriges kommuner och regioner, SKR, i en kommentar till SVT. – Vi är positiva till att medlarna ska lägga en hemställan, skriver de..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.