SvD > Nyheter

Friday, 16 April, 19:13

SvD - 26 jan 17 kl. 01:19

Förslag: Slopa köerna till friskolornaLO, Lärarförbundet och Lärarnas riksförbund presenterar nya förslag för en likvärdig skola..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Lärarnas

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslag, Slopa, köernatill , friskolorna
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Rekordmånga vill läsa på högskola

Rekordmånga vill läsa på högskola i höst. Drygt 419 000 personer hade anmält sig när tiden gick ut natten till fredagen..

SvD - 15 minuter sedan

2 000 kistor på kö till krematorium i Rom

Begravningsentreprenörer i Rom larmar om överfulla bårhus. Mer än 2 000 kroppar ligger på förvaring i väntan på att kunna kremeras på stadens enda krematorium..

SvD - 45 minuter sedan

Experter: Järnvägen har varit eftersatt i 40 år

I årtionden har regeringar investerat för lite i järnvägen, vilket lett till en underhållsskuld. Att byta räls i Hallsberg är ingen valvinnare.Höghastighetsbanor kan avlasta resten av tågnätet men är långt ifrån ett självklart grönt projekt, enligt flera forskare på området..

SvD - 45 minuter sedan

Karlberg tappade i Wien

SvD - 45 minuter sedan

Våldsam man bet fingret av polis

En våldsverkare i Skövde hann bita fingret av en polis och skada en annan i huvudet innan han till slut kunde stoppas..

SvD - 1 timme sedan

Moderaterna tappar i opinionen

SvD - 1 timme sedan

Jakten på snabba cash

Kriminella kopplade till startup-branschen på Netflix och psykotiska hedgefond­mäklare i Exit med säsongsfinal på SVT Play i helgen. Alla vill de åt snabba cash. Vill du?.

SvD - 1 timme sedan

Språktest: Förstår du orden i ”Snabba cash”?

Vi är många som har kliat oss i huvudet när vi följt entreprenören Leyas framfart i ”Snabba cash”. Vad är det de säger, egentligen? Testa om du förstår slangorden i Netflix succéserie..

SvD - 1 timme sedan

Lättnader för vaccinerade tas emot med stor glädje

Att krama barnbarn, spela bridge och umgås med vänner är möjligt igen tre veckor efter att man har fått den första dosen vaccin mot covid-19. Och glädjen hos de som SvD möter utanför Blomsterfondens seniorboende är stor. ”Vi har längtat efter det här i över ett år”, säger Lillemor Moberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.