UNT > Nyheter

Friday, 03 February, 07:36

UNT - 04 dec 22 kl. 05:00

"Jag skulle säga n-ordet igen – men varna mer"En välartikulerad, ganska aggressiv kvinna som inte så enkelt blir rädd. Så beskriver sig Uppsalaforskaren Inga-Lill Aronsson. Hon blev närmast rikskändis när hon uttalade n-ordet, dock i sin helhet, i ett svar på en studentfråga. Fyra år senare verkar stormen inte bedarra..
Läs mer på UNT
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Uppsalaforskaren Inga-Lill Aronsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag skulle säga, n-ordet, igenmen , varna, mer

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Svaga USA-rapporter kan dämpa börsglädjen

Efter gårdagens glädjerus – i dag väntas börshandeln bli lugnare när börserna i Europa öppnar på morgonen, indikerar förhandeln på IG Markets..

UNT - 1 timme sedan

Det ska byggas färre nya bostäder i Knivsta

Knivstas nya styre fokuserar på stadsbyggnad, skola och vård, skriver Matilda Hübinette, Mimmi Westerlund och Monika Lövgren..

UNT - 1 timme sedan

Barn klarar sig bra när föräldrar blir uppsagda

Lägre inkomst, sämre hälsa och högre risk för skilsmässa. Att en förälder förlorar jobbet på grund av en arbetsplatsnedläggning har flera negativa konsekvenser. Särskilt om det är mamman.

UNT - 2 timmar sedan

Nick Kyrgios erkänner misshandel – slipper dom

Den australiska tennisstjärnan Nick Kyrgios erkänner att han misshandlat sin tidigare flickvän under en rättegång i Canberra, rapporterar ABC News..

UNT - 1 timme sedan

Attackera oljan i stället för oljebolagen

Protesterna mot Shell väcker förtjusning i Peking..

UNT - 1 timme sedan

Tonvis med svenska sopor skulle dumpas i Asien

Förra året stoppade Tullverket drygt 1 043 ton miljöfarligt avfall från att exporteras till länder i Asien och Afrika. Det är en kraftig ökning från 2021 då 627 ton stoppades..

UNT - 2 timmar sedan

Medlemmar vänder tillbaka till a-kassan

Efter pandemin övergav många sin a-kassa, men nu stundar sämre tider. Medlemsantalet i a-kassorna ökar igen..

UNT - 2 timmar sedan

Uppsalas studenter går 2 000 kronor back – varje månad

Trots höjningen av studiemedlet blir det i år ovanligt tufft att vara student. Den genomsnittliga Uppsalastudenten kommer att gå back omkring 2 000 kronor varje månad, enligt en ny undersökning..

UNT - 2 timmar sedan

Skrämmande och komiskt salut med kanoner

Vilka argument har man för att hålla liv i traditioner som symboliserar krig och ödeläggelse? Det undrar författaren Katarina Kieri..

UNT - 2 timmar sedan

Han kom med helikopter – här är arenans nya ägare

Rockkonserter, idrottstävlingar, utbildningar och motorsport. Det är framtidsvisionerna som nya ägaren Svante Andersson har för Tierp Arena. "Vi tar sats mot 2024", säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.