NT > Nyheter

Friday, 03 February, 07:10

NT - 01 dec 22 kl. 08:00

Ingen Lucia men det blir julmarknad i centrumFör tredje året i rad blir det inget Luciafirande i Finspång, men det kommer att arrangeras en julmarknad i centrum i mitten av december..
Läs mer på NT
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Lucia, Luciafirande, Finspång

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen Luciamen det blir , julmarknadi , centrum

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Måla tydliga p-rutor så får fler plats

Måste bara svara kommunens trafikplanerare Martin Schmidt..

NT - 30 minuter sedan

Bussolycka i Hörby – fyra allvarligt skadade

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida. Ytterligare sju är lindrigt skadade..

NT - 30 minuter sedan

Fyra allvarligt skadade i bussolycka i Hörby

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida..

NT - 1 timme sedan

Seger nära comeback: "VM en målsättning"

Caroline Seger är tillbaka i träning och drömmer om en VM-sommar på andra sidan jordklotet. Det gäller även om hon inte får en plats i nästa veckas landslagstrupp. –– Det är klart att VM är en målsättning i sig.

NT - 1 timme sedan

Barn klarar sig bra när föräldrar blir uppsagda

Lägre inkomst, sämre hälsa och högre risk för skilsmässa. Att en förälder förlorar jobbet på grund av en arbetsplatsnedläggning har flera negativa konsekvenser. Särskilt om det är mamman.

NT - 1 timme sedan

Nu närmar sig beslutet om lånet – som spelar mest

Med 21 minuters istid i snitt per match är Hugo Styf den som spelar allra mest i Vita Hästen. Snart är det dags för ett beslut om backen ska avsluta säsongen i Norrköping eller Örnsköldsvik. "Personligen så utvecklas jag ju mest av att spela så pass mycket som jag får göra här", säger Styf..

NT - 1 timme sedan

Tonvis med svenska sopor skulle dumpas i Asien

Förra året stoppade Tullverket drygt 1 043 ton miljöfarligt avfall från att exporteras till länder i Asien och Afrika. Det är en kraftig ökning från 2021 då 627 ton stoppades..

NT - 1 timme sedan

Uppgifter om kuppmöte tynger Bolsonaro

En brasiliansk senator hävdar att en nära allierad till landets tidigare president Jair Bolsonaro försökte få honom att medverka i en komplott för att ogiltigförklara förra årets presidentval..

NT - 1 timme sedan

Nya bränslet – vanliga metaller

Snart kan uppvärmning med hjälp av metaller bli verklighet – helt utan koldioxidutsläpp. I Nederländerna har man redan börjat att brygga öl med energi från just metallförbränning..

NT - 1 timme sedan

Svensk oro – Ryssland på väg tillbaka

Ryska skidåkare kan vara tillbaka världscupen redan nästa säsong. Det befarar Svenska skidförbundets ordförande Karin Mattsson. –– Jag är orolig för det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.