News55 > Nyheter

Friday, 03 February, 08:30

News55 - 01 dec 22 kl. 05:52

Man död i brand i HagforsEn man omkom i samband med en lägenhetsbrand i Hagfors i Värmland, rapporterar flera medier. Polis och räddningstjänst larmades klockan 01.05 natten mot torsdag. Branden kunden släckas utan att den spreds sig i flerfamiljshuset. Mannen konstaterades död. .
Läs mer på News55
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Hagfors, Värmland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man död i brandi , Hagfors

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

Bussolycka i Hörby – en livshotande skadad

En man i 25-årsåldern vårdas för livshotande skador efter att en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby. Två kvinnor har skadats allvarligt, skriver Region Skåne på sin hemsida. Bussen hade vid olyckan på fredagsmorgonen 22 passagerare.

News55 - 10 minuter sedan

Svenska skådespelare i ny säsong av “The head”

Efter en första säsong på en isolerad forskningsstation på Sydpolen befinner sig forskarna i thrillerserien "The head" nu på mitt ute på Stilla havet. Även den andra säsongen utspelas på en isolerad plats – ett forskningsfartyg – där det finns en mördar….

News55 - 15 minuter sedan

Jan Troell – bland minnen och bärfisar

Jan Troell lämnade sitt älskade Skåne för att ta emot hederspriset på Göteborgs filmfestival inför storpublik. – Det var en lättnad att det gick så relativt smärtfritt. Det är inte en situation jag själv söker upp, säger regissören.

News55 - 15 minuter sedan

Rejält resultatlyft för Assa Abloy

Låskoncernen Assa Abloy redovisar en vinst före skatt på 4 766 miljoner kronor för fjärde kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 3 819 miljoner kronor samma period året före. Intäkterna steg med 28 procent till 32,9 miljarder kronor.

News55 - 15 minuter sedan

Paul McCartney älskar Alla hjärtans dag

"Hem, familj och kärlek" är de tre teman Paul McCartney lyfter fram i pressreleasen om sitt soloalbum "McCartney". Inför Alla hjärtans dag svarar popikonen nu – på sin hemsida – på fansens twittrade frågor kring sin romantiska sida. "Jag fullkomligt öve….

News55 - 30 minuter sedan

Nästa punkt på Ukrainas önskelista: flygplan

Ukraina har knappt hunnit få löften om nya stridsvagnar innan det är tal om nästa punkt på önskelistan: stridsflygplan. Landets allierade är av helt olika åsikter, men under det fullskaliga kriget har det visat sig gång på gång att ett nej inte är ett n….

News55 - 1 timme sedan

Ökad orderingång för Skanska

Skanska gjorde en rörelsevinst på 3 530 miljoner kronor för fjärde kvartalet, jämfört med vinsten på 3 627 miljoner kronor samma period året före. Byggkoncernens intäkter sjönk från 44,4 miljarder till 40,4 miljarder kronor. Orderingången från byggverks….

News55 - 1 timme sedan

Svaga USA-rapporter kan dämpa börsglädjen

Efter gårdagens glädjerus – i dag väntas börshandeln bli lugnare när börserna i Europa öppnar på morgonen, indikerar förhandeln på IG Markets. Stockholmsbörsen rusade fyra procent i går, i spåren av räntebeskeden från amerikanska Fed och Europeiska cent….

News55 - 1 timme sedan

Bussolycka i Hörby – fyra allvarligt skadade

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida. Ytterligare sju är lindrigt skadade. Bussen hade totalt 22 passagerare.

News55 - 1 timme sedan

Fyra allvarligt skadade i bussolycka i Hörby

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida. Ytterligare sju är lindrigt skadade. Bussen hade totalt 22 passagerare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.