SvD > Nyheter

Saturday, 04 February, 00:01

SvD - 01 dec 22 kl. 01:41

Billström i möte med Kuleba
Läs mer på SvD
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Kuleba

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billströmi , mötemed , Kuleba

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Chelseas miljardvärvningar kammade noll

Fulham köpte spelare för totalt 100 miljoner kronor i januari.Chelsea spenderade mer än 40 gånger så mycket.Men miljarderna ger inga segrar per automatik.

SvD - 2 timmar sedan

Finlands Natoansökan kan godkännas i mars

Finland är beredda att gå med i Nato utan Sverige och det kan ske redan i mars, enligt källor till Iltalehti och Bloomberg. Försvarsmakten varnar för att Sveriges situation blir farlig om så sker. .

SvD - 2 timmar sedan

USA-hotet ska få Erdogan att glömma

En stor grupp amerikanska senatorer villkorar en flygplansaffär med Turkiet, med att Sverige och Finland släpps in i Nato. Det är ett klassiskt förhandlingsupplägg som ska pressa president Erdogan att glömma koranbränningen i Stockholm..

SvD - 3 timmar sedan

Långa fängelsestraff efter avfallshärva

Sex män döms till fleråriga fängelsestraff efter att polisen nystat upp en ekobrottshärva inom avfallsbranschen i Stockholmsområdet. Huvudmannen ersattes med miljontals kronor utspritt på byggtjänster, kontanter och en resa till Dubai..

SvD - 3 timmar sedan

Därför blir så många förförda av ”Avatar”

För vissa biobesökare är upplevelsen av ”Avatar”-filmerna så intensiv att man börjat tala om ”post-Avatar-depression” som en egen diagnos. Skildringen av en idyll som den moderna människan håller på att förstöra för tankarna till Paul Gauguins motsägelsefulla primitivism..

SvD - 4 timmar sedan

Öppnar för att försvaret ska kunna hjälpa polisen

Justitieminister Gunnar Strömmer (M) öppnar för att polisen ska kunna ta hjälp av försvarsmakten för att bekämpa grova brott. Han tycker också att det är rimligt att polis och åklagare ska kunna använda hemliga tvångsmedel även mot barn under 15 år. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.