Expressen > Nyheter

Saturday, 04 February, 00:36

Expressen - 01 dec 22 kl. 00:24

Larmet: Veterinär dödar djuren utan bedövningEfter att djur avlivats utan narkos och feldiagnostiseringar som lett till akut avlivning slog veterinärkollegorna larm till länsstyrelsen.De bedömer att bristerna i veterinärens vård är allvarliga och ber nu om prövning för disciplinära påföljder..
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmet, Veterinär, dödar, djurenutan , bedövning

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Brand i flerfamiljshus – en hittad dö

En person har dött i samband med en brand i ett flerfamiljshus i Vännäs.Ytterligare en person har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 1 timme sedan

Två hittades döda – med 125 katter i huset

Två personer hittades döda i en villa.Polisen har stött på ett ovanligt problem som försvårar utredningen av dödsfallen.I villan fanns det nämligen även minst 125 katter, rapporterar WAFB..

Expressen - 1 timme sedan

Efter ålfisket – PM Nilssons anställning har upphört

Torsdagen blev PM Nilssons sista dag som anställd hos regeringskansliet.I onsdags skickade han in dokumentet för att säga upp sig – dagen därpå kom bekräftelsen.Den tidigare statsekreteraren valde att avgå efter avslöjandet om att han tjuvfiskat ål..

Expressen - 2 timmar sedan

Samanthas ovanliga ögon: ”Säger jag liknar Gollum”

Samantha McNab, 21, fascinerar folk med sina ovanligt stora ögon.– Folk säger alla möjliga konstiga saker om vem eller vad jag liknar. Jag har fått höra allt från Tim Burton-karaktärer, insekter, Nicole Richie, Mister Bean, Gollum, seriefigurer ...

Expressen - 3 timmar sedan

Kristersson om kriget: Vår viktigaste uppgift

EU har enats om ett nytt pristak för raffinerade oljeprodukter från Ryssland.Statsminister Ulf Kristersson menar att de nya sanktionerna slår hårt mot den ryska krigskassan.– Försvaret av Ukraina är vår tids viktigaste uppgift, säger han i ett uttalande..

Expressen - 3 timmar sedan

Amputerad man försöker fly – skjuts ihjäl av polis

Dödsskjutningen av Anthony Lowe väcker kritik: ”Vad kunde han ha gjort?”.

Expressen - 3 timmar sedan

Turkiet kan ge Finland ja i mars

Turkiet kan godkänna Finlands ansökan redan i mars.Det uppger källor till Bloomberg och finska Iltalehti. Men något godkännande av Sveriges ansökan nämns inte av källorna..

Expressen - 3 timmar sedan

Försvarets skräck: Finland med i Nato – Sverige utanför

Ett Nato med Finland som ny medlem men med Sverige kvar i förrummet till försvarsalliansen – ett svenskt militärt skräckscenario. Ett scenario som anses osannolikt, men alls inte längre uteslutet så länge Turkiet visar kalla handen mot Sverige.För Sverige skulle det betyda att hela upplägget med Nato i planeringen riskerar att falla samman som ett korthus.

Expressen - 3 timmar sedan

15-åring våldtog kvinna – döms till helgarrest

Fem tonåringar dömdes på fredagen för våldtäkten i Kungsparken i Malmö.En av dem får ”ungdomsövervakning” – det lindrigaste straffet, som innebär att man bor hemma men inte få gå ut på helgerna.De fem är inte tidigare dömda för brott.

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkt mordförsök – ”kraftiga huvudskador”

Efter larm om ”gap och skrik” har polisen i Göteborg hittat två skadade män varav en med kraftiga huvudskadorHändelsen rubriceras som försök till mord..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.