Corren > Nyheter

Thursday, 02 February, 10:51

Corren - 30 nov 22 kl. 18:13

Adopterade från Sydkorea kräver utredningOmkring 20 personer som adopterats till Sverige från Sydkorea gör nu en anmälan för att få klarhet i hur adoptionerna gick till. –Vi vill att en utredning ska slå fast vem som var ansvarig, säger Hanna Johansson, som är en av anmälarna..
Läs mer på Corren
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Sydkorea, Sverige, Hanna Johansson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adopteradefrån , Sydkorea, kräver, utredning

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

Lavrov: De vill lösa "ryssfrågan"

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov anklagar EU för att vilja förgöra Ryssland genom sitt stöd till Ukraina. Och han gör det med laddade anspelningar hämtade ur propagandans begreppsförvirring..

Corren - 15 minuter sedan

Man begärs häktad för mordbrand i bageri

En 45-årig man i Malmö begärs häktad som misstänkt för en mordbrand i ett bageri och för förberedelse till ytterligare en mordbrand..

Corren - 15 minuter sedan

38-åring startar nytt företag i Linköping

Aaliya Skin Care har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Utföra botox, fillers och prp behandling.".

Corren - 15 minuter sedan

Mölndals museum ställer ut Per Andersson

Historien om bygdens son, komikern Per Andersson, berättas i utställningen "Nyfiken på skratt" som nu öppnar på Mölndals museum..

Corren - 15 minuter sedan

Man begärs häktad för mordbrand i Malmö

En man i Malmö begärs häktad som misstänkt för en mordbrand och för förberedelse till ytterligare en mordbrand, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

Corren - 15 minuter sedan

Cato tror att IFK snart kan passera LFC

I LFC lyckades My Cato aldrig att slå sig in i den allsvenska konkurrensen och hade ett kämpigt år med en hjärnskakning och skador. Men nu gör 20-åringen gör ett nytt allsvenskt försök och stortrivs "hemma" i IFK Norrköping..

Corren - 30 minuter sedan

LIVE: Centerpartiet väljer ny partiledare

Vi rapporterar direkt under torsdagen när Centerpartiet väljer ny partiledare efter Annie Lööf..

Corren - 30 minuter sedan

Vanlig hjärtmedicin kan förebygga våldsbrott

Betablockerare är ett av de mest använda läkemedlen mot högt blodtryck och hjärtsjukdom. Enligt ny forskning kan det även kan dämpa aggressivitet och minska risken för att begå våldsbrott..

Corren - 30 minuter sedan

Blir läkare bättre på sitt jobb av att läsa romaner?

Kan läkarstudenter bli bättre doktorer av att läsa romaner? Flera läkarutbildningar använder sig av skönlitteratur för att vidga perspektiven på läkarrollen. Böcker som öppnar upp för samtal kan skapa en djupare förståelse för människor och leda till insikter om egna fördomar..

Corren - 30 minuter sedan

Nystartat konsultföretag i Motala

Niklas Lidberg Konsult AB, som har sitt säte i Motala, ska jobba med "konsultverksamhet inom ledarskap och verksamhetsutveckling"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.