Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 28 February, 13:31

Nerikes Allehanda - 30 nov 22 kl. 17:32

Ryssland och Kina övar ihop över Stilla havetRyska och kinesiska stridsflyg förenades i en gemensam patrullering över Stilla havet på onsdagen. Övningen var ett sätt för Moskva och Peking att visa ett ökat militärt samarbete..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Kina, Stilla, Moskva, Peking

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rysslandoch , Kina, övar, ihopöver , Stilla, havet

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

EU röstar för höjd ålder för A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen..

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

EU-nej till 15 år för a-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Navalnyj begravs på fredag – oro för gripanden

På fredag förs Aleksej Navalnyj till sista vilan. Begravningsceremonin sker i en kyrka i Moskva, meddelar hans talesperson. Regimkritikerns änka befarar oroligheter i samband med avskedet..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Körde på cyklist – nu döms chauffören

I november 2022 blev en cyklist blev påkörd av en lastbil och dog. Dödsolyckan inträffade mellan Lanna och Fjugesta. Nu döms lastbilschauffören för grovt vållande till annans död..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Travhäst sprang på R50

En häst med sulky, men utan kusk, sprang på riksväg 50 i höjd med Rya söder om Lindesberg på förmiddagen..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Jobbmässa i Folkets hus på torsdagen: ”Riktad till alla”

Kumla Promotion anordnar på torsdag en jobbmässa i Folkets hus. Polisen, Kumla Hotel och Kumla kommun tillhör utställarna. Detta var Sydnärkenytt först att rapportera om..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Nystartat taxibolag i Örebro

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Dra en vits varje morgon om du jobbar på badhus i Hällefors

Kommunledningen i Hällefors må tycka att de som sagt upp sig från badhuset är gnällspikar. Men det ska de vara, enligt Sveriges grundlagar. Att en anställd stängs av efter att ha pratat med NA är synnerligen allvarligt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.