DI > Ekonomi

Thursday, 02 February, 12:37

DI - 30 nov 22 kl. 16:52

Amazon slog shoppingrekord under thanksgivingAktiviteten på e-handelsjätten Amazons plattformar var rekordhög under den gångna långhelgen med ”black friday” och ”cyber monday”, enligt bolaget..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Amazons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazon, slog, shoppingrekordunder , thanksgiving

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Norska laxbolag faller – finansministern dementerar spekulationer

Norska laxbolag faller på Oslobörsen efter att finansminister Tygve Slagsvold Vedum dementerat mediaspekulationer om att den föreslagna laxskatten kommer att bli lägre än det ursprungliga förslaget på 40 procent.  .

DI - 15 minuter sedan

Bättre resultat än väntat för Valmet

Det finländska verkstadsbolaget Valmet redovisar ett jämförbart ebita-resultat på 196 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2022. Infronts prognossammanställning, baserat på upp till åtta prognoser, indikerade ett jämförbart ebita-resultat 181 miljoner euro..

DI - 45 minuter sedan

Cargotec rapportfaller på Helsingforsbörsen

Det finländska verkstadsföretaget Cargotec backade på Helsingforsbörsen efter att bolaget lagt fram sin bokslutsrapport på torsdagsmorgonen. .

DI - 45 minuter sedan

Experten efter Fed: ”Man ska sitta med mycket börs nu”

Stockholmsbörsen rusar på torsdagen efter Fed-beskedet och en rad starka rapporter. Men börsen har mer att ge, säger Erik Pensers kapitalförvaltningschef Jonas Thulin, som passar på att ge en känga åt alla börspessimister.  ”Det är kardinalfel att missa den här studsen.

DI - 45 minuter sedan

Maskinorderingången i Tyskland föll med 18 procent i december

Orderingången på maskiner och anläggningar från tyska företag sjönk 18 procent i december, jämfört med motsvarande månad ett år tidigare. Det visar inflationsjusterad statistik från branschorganisationen VDMA..

DI - 1 timme sedan

Nordea ser betydande nedsida för Axfoods aktie

Nordea ser en betydande nedsida i Axfoods aktiekurs, efter att onsdagens kvartalsrapport från dagligvarubolaget varit en besvikelse..

DI - 1 timme sedan

Alfa Laval rusar på rapport

Verkstadsbolaget Alfa Lavals orderingång och justerade ebita-resultat överträffade analytikernas förväntningar under det fjärde kvartalet och aktien belönades med en rusning på drygt 7 procent på en munter Stockholmsbörs. .

DI - 1 timme sedan

Gardell om ABB och SKF: ”Två rätt bra rapporter”

Aktivistfonden Cevian ger bokslutsrapporterna från innehavsbolagen ABB och SKF godkänt – men båda bolagen kan vässas ytterligare. Det uppger grundaren Christer Gardell i en kommentar till Dagens industri på torsdagsförmiddagen..

DI - 1 timme sedan

Redovisningsbyrån tog digitalt kliv – “Sparar tid för oss och kunderna”

Istället för att lägga tid på att manuellt knappa in kvitton gick den svenska redovisningsbyrån över till automatiserade rutiner och processer. Med hjälp av en digital allt-i-ett-plattform frigör de nu tid och resurser både för sig själva och för sina kunder..

DI - 1 timme sedan

Nike och Adidas satte färgfabriken på världskartan

KUNGSBACKA. Egenutvecklad PVC-fri textilfärg satte Egil Norheims Perma Press på världskartan med kunder som Nike och H&M. Under dottern Alice Norheims ledarskap fortsätter hållbarhetsarbetet samtidigt som hon planerar för utbyggnad efter rekordåret 2022..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.