SR > Nyheter

Saturday, 28 January, 04:54

SR - 30 nov 22 kl. 16:25

Branschorganisation: Då ska du kräva pengar tillbaka vid billeasingDet kommer kritik mot att vissa finansbolag höjer månadskostnaden för den som privatleasar en bil utan att meddela det på förhand.”Man får bara höja avgifter om man aviserat om det innan en höjning träder i kraft och det har vi kunnat noterat att man har missat vid ett antal tillfällen”, säger Carl-Erik Stjernvall på branschorganisationen M Sverige och hänvisar till de riktlinjer som Finansbolagens förening har.Om finansbolagen, som sköter billeasingen, inte har följt det här tycker Stjernvall att konsumenter ska vända sig till bolagen och kräva tillbaka pengar..
Läs mer på SR
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Carl-Erik Stjernvall, Sverige, Finansbolagens, Stjernvall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BranschorganisationDå ska du , kräva, pengartillbaka vid , billeasing

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Magdalena Andersson efterlyser diplomati riktad till muslimska länder

Det behövs ett intensivt diplomatiskt arbete för att komma ur krisen med Turkiet och protesterna i delar av den muslimska världen. Regeringen måste nu vända sig till muslimska länder.Det säger Magdalena Andersson i Ekots lördagsintervju, som sänds i P1 klockan 12:55.

SR - 2 timmar sedan

Film från Memphis-polisernas dödsmisshandel släppt

I Memphis i USA är läget spänt efter ännu ett fall av polisövervåld mot en afroamerikansk man.Misshandeln inträffade 7 januari och den 29-årige Tyre Nichols dog senare av sina skador.På fredagskvällen lokal tid släppte polisen övervakningsfilmer och filmer från de fem misstänkta polisernas kroppskameror, något som väntas väcka starka protester runt om i USA..

SR - 6 timmar sedan

Följ P3 Gulds eftersnack med Assia Dahir

P3 Guld är P3:s musikgala som sammanfattar och firar det bästa från det gångna svenska musikåret.Hör eftersnack och vinnarmingel med Assia Dahir..

SR - 7 timmar sedan

Hooja vinner årets artist på P3 Guldgalan

Ja det blev skogsdiscobandet Hooja som vann årets artist på P3-guldgalan, bandet som gjort sig kända för sina skotermasker och texter om livet i norrbotten. Och det var två förvånade pristagare. Följ P3-guld galan direkt i Appen..

SR - 7 timmar sedan

Just nu: Zara Larsson live på P3 Guld

P3 Guld är P3:s musikgala som sammanfattar och firar det bästa från det gångna svenska musikåret.Följ galan direkt från Göteborg med liveframträdande från aktuella svenska artister och prisutdelningar i kategorierna: Årets låt, Årets album, Årets artist/grupp, Framtidens artist, P3 Ikon och Guldmicken.Årets programledare är Tina Mehrafzoon..

SR - 7 timmar sedan

Följ Sveriges VM-semifinal i handboll mot Frankrike

Lyssna på Sveriges VM-semifinal i handboll mot Frankrike. Matchen spelas i Tele2 Arena i Stockholm och har avkast 21.00.

SR - 8 timmar sedan

P3 Guld: Uppsnack med Emma Percival

P3 Guld är P3:s musikgala som sammanfattar och firar det bästa från det gångna svenska musikåret.Följ galan direkt från Göteborg med liveframträdande från aktuella svenska artister och prisutdelningar i kategorierna: Årets låt, Årets album, Årets artist/grupp, Framtidens artist, P3 Ikon och Guldmicken.Galan börjar klockan 21.

SR - 8 timmar sedan

Skjutning i östra Jerusalem – minst tio skadade

I en skjutning i ett judiskt bostadsområde i östra Jerusalem nu i kväll har 10 personer skadats, en del svårt.Det rapporterar nyhetsbyrån AFP. Enligt Israeliska myndigheter har skytten oskadliggjorts.

SR - 9 timmar sedan

Statsministern bjuder in oppositionen till möte om Sveriges säkerhet

Statsminister Ulf Kristersson bjuder in oppositionen till möte om säkerhetsläget efter hoten som riktats mot Sverige. ”Vid mötet ges tillfälle till dialog om åtgärder för att stärka Sveriges säkerhet”, står det i inbjudan som Expressen tagit del av.Mötet kommer att äga rum nu på tisdag klockan 17....

SR - 10 timmar sedan

EU kraftsamlar för att ställa ryska krigsförbrytare till rätta

EU kraftsamlar nu för att kunna ställa de ansvariga för misstänkta krigsförbrytelser i Ukraina inför rätta.Och enigheten är stor, säger Sveriges Justitieminister Gunnar Strömmer efter dagens ministermöte.Över 70 000 misstänka krigsbrott har dokumenterats i Ukraina efter Rysslands invasion förra året.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.