Expressen > Nyheter

Thursday, 02 February, 12:48

Expressen - 30 nov 22 kl. 16:11

Malmöexplosioner var hämnd – fyra åtalasUnder några februaridagar skakades Malmö av en serie explosioner som innebar att ett stort antal boende utsattes för potentiell livsfara.Det var en hämndaktion efter en skottlossning, hävdar åklagaren som nu åtalar fyra män..
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöexplosionervar , hämnd, fyraåtalas

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Polisen: ”Det är inte lugnt i Linköping”

Både den skjutne mannen och den anhållne mannen misstänkt för mordförsöket i Linköping är kända för polisen sedan tidigare. Och polisen befarar nu fler oroligheter. – Det är inte lugnt i Linköping, framför allt inte i de kriminella miljöerna, säger Jens Öhmark, biträdande lokalpolisområdeschef..

Expressen - 15 minuter sedan

Morgan Johanssons fru åtalas – berättar

”Säpo-kvinnan” Emelie Johansson har åtalats för dataintrång.Nu väljer hon och maken, tidigare justitieministern, Morgan Johansson (S) att berätta.– Jag har varit naiv, det erkänner jag, säger hon till Göteborgs-Posten..

Expressen - 1 timme sedan

SMHI varnar för snöfall i Götaland

Ett snöfall drar in under fredagen och kan ställa till med problem i trafiken i södra Sverige, varnar SMHI..

Expressen - 1 timme sedan

Småländsk terapeut döms – ville ge patient oralsex

Under ett besök på vårdcentralen började en terapeut att kyssa och tafsa på patienten och sade att han vill ge henne oralsex. Nu döms terapeuten för sexuellt ofredande, rapporterar Smålandsposten..

Expressen - 1 timme sedan

Flicka döms för mord på sin lillebror

En 16-årig flicka döms för att ha mördat sin lillebror i Vällingby i västra Stockholm i somras, meddelar Solna tingsrätt..

Expressen - 2 timmar sedan

17-åringen skulle få LVU – greps två veckor senare

Den 17-årige pojken skulle tas om hand enligt LVU – men tingsrätten sa nej till att han skulle omhändertas direkt.Nu sitter han häktad misstänkt för mordplaner efter tillslaget i Sundsvall, skriver Aftonbladet.– Vi har försökt få hjälp i tre år, de har bara sagt nej, säger pojkens pappa till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Minskad risk för våldsbrott kopplas till vanlig medicin

Forskarna ser ett samband mellan en vanlig medicin mot högt blodtryck och minskad risk för våldsbrott.Medicineringen tycks dämpa aggressivitet, enligt en ny studie. – Vi ser det här väldigt tydligt.

Expressen - 2 timmar sedan

Zlatans nya investering – köper fastighet på Östermalm i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att investera på Östermalm.Fotbollsstjärnan köper nu grannfastigheten till Elimkyrkan – för 130 miljoner kronor, skriver Fastighetsvärlden.Enligt tidningen har han köpt fastigheten åt ”familjemedlemmar och vänner”..

Expressen - 2 timmar sedan

Humana har lämnat in överklagan

Det privata vårdbolaget Humana har till Förvaltningsrätten i Stockholm överklagat IVO:s beslut att dra in bolagets tillstånd att bedriva assistansverksamhet..

Expressen - 2 timmar sedan

45-åring begärd häktad för bränder i Malmö

En 45-årig man har begärts häktas misstänkt bland annat mordbrand i Malmö. Mannen togs på bar gärning, och enligt åklagaren har man nu lyckats knyta mannen till en brand i Malmö några dagar tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.