Realtid > Ekonomi

Friday, 27 January, 18:36

Realtid - 30 nov 22 kl. 12:32

Så hög ränta får Avanzas ISK-kunderHela 1,94 procents ränta är vad Avanzas bästa kunder kommer att få på sina investeringssparkonton från och med den 1 januari 2023..
Läs mer på Realtid
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Avanzas ISK, Avanzas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så hög räntafår , Avanzas, ISK-kunder

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Credit Suisse: Så ska trädlöst trä hjälpa oss att nå nettonollutsläpp

Trädlöst trä, modulära kärnkraftsreaktorer och digitala tvillingar för klimatanpassning. Det är tre av de innovationer som Credit Suisse lyfter fram, och som ska hjälpa världen att nå nettonollutsläpp år 2050..

Realtid - 4 timmar sedan

Trustly tar täten inom Open Banking-betalningar i Storbritannien

Betalplattformen Trustly har slutfört förvärvet av den brittiska betalplattformen Ecospend. Detta efter godkännande från Financial Conduct Authority (FCA). Trustly och Ecospend blir därmed tillsammans det ledande företaget för Open Banking-betalningar i Storbritannien, med anslutning till över 80 banker och en räckvidd på omkring 50 miljoner konsumenter..

Realtid - 4 timmar sedan

Philips säger upp fler än 1 000 anställda

Nederländska hälsoteknikbolaget Philips kommer säga upp fler än 1 000 anställda när bolaget genomför omstruktureringar, rapporterar Bloomberg News som hänvisar till den nederländska tidningen Eindhovens Dagblad..

Realtid - 4 timmar sedan

Efter namnbytet – nu expanderar Formue till Danmark

Förmögenhetsrådgivaren Formue, tidigare Burenstam \u0026amp; Partners, expanderar till Danmark och öppnar kontor i Köpenhamn..

Realtid - 4 timmar sedan

Komponentbrist får Garo att vinstvarna

Elinstallationsbolaget Garos omsättning och resultat för det fjärde kvartalet kommer att påverkas av problem kopplat till affärsområdet Garo E-Mobility, enligt ett pressmeddelande..

Realtid - 5 timmar sedan

Mindark stiger i premiärhandel på Spotlight

Gamingbolaget Mindark börjar i dag den 27 januari att handlas på Spotlight Stock Market. Aktien handlas med kortnamnet MNDRK..

Realtid - 5 timmar sedan

Vinstkollaps för LG

Sydkoreanska LG Electronics rörelseresultat rasade med över 90 procent i det fjärde kvartalet på en minskad efterfrågan för hushållsapparater och stigande marknadsföringskostnader..

Realtid - 5 timmar sedan

Fondexperterna: "De flesta i branschen har haft det lite svettigt"

Det är en populär sparform bland både nybörjare såväl som erfarna. Med sin inbyggda riskspridning kan fonder kännas som ett säkert kort för sparandet, men precis som med aktier finns fortfarande viktiga faktorer att ha i åtanke när du placerar dina pengar. Nytt regelverk, aktiv och passiv förvaltning, och vad kan vi förvänta oss av det kommande fondåret?

Realtid - 5 timmar sedan

Strategi för mångfald och inkludering ett måste för företag som vill hålla sig konkurrenskraftiga

Att mäta mångfald och inkludering, DEI (diversity, equity, inclusion) blir allt viktigare för företag i alla branscher. Men samtidigt som framsteg gjorts på många plan, finns det fortfarande en lång väg att gå för många organisationer när det gäller att ta fram och förankra en strategi gällande området som är bekräftad på alla nivåer och även utgör en integrerad del av affärsstrategin. Det skriver Karin Hagman, Nordenchef på Workday..

Realtid - 7 timmar sedan

Höjer virkespriserna till ny toppnotering – för andra gången i år

Trots bistert ekonomiskt klimat så är behovet av trävaruprodukter stort. Sveaskog höjer virkespriserna för andra gången i år och har i många områden nu de högsta priserna för massaved..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.