News55 > Nyheter

Thursday, 02 February, 09:20

News55 - 30 nov 22 kl. 09:39

EU: Inga pengar till UngernBåde ja och nej till pengar – men med rejäla förbehåll. Så blir beskedet när EU-kommissionen nu ger sin syn på om Ungern ska få de EU-bidrag som frusit inne på grund av bristande åtgärder mot korruption och bedrägeri. EU-kommissionen anser som väntat at. .
Läs mer på News55
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Ungern, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU Inga, pengartill , Ungern

Fler nyheter från News55

News55 - 3 minuter sedan

EU-topparna på plats i Kiev

Toppmöte och vackra ord om stöd är att vänta när EU:s främsta företrädare nu anländer till Kiev. Men några klara tidslöften om medlemskap blir det inte. Kommissionsordförande Ursula von der Leyen kom i morse med tåget till den ukrainska huvudstaden.

News55 - 2 timmar sedan

Electrolux rasar på stigande börs

Den amerikanska räntebeskedet i går kväll satte rejäl fart på USA-börserna. Här hemma tar Stockholmsbörsen rygg när handeln öppnar på morgonen. För Electrolux blev det däremot en tung start.

News55 - 15 minuter sedan

Österrike utvisar fyra ryska diplomater

Österrike har beslutat att utvisa fyra av Rysslands diplomater i landet. Utrikesdepartementet i Wien meddelar att diplomaterna har agerat på ett vis som inte är förenligt med den status de har i landet, utan att gå in närmare på vad, rapporterar bland a….

News55 - 5 timmar sedan

Raketer och nya flyganfall – fokus på fångar

Som ett svar på palestinsk raketbeskjutning har Israel genomfört flera flyganfall mot Gazaremsan. Målen var anläggningar tillhörande Hamas väpnade gren, enligt Israels militär. Spänningarna fortsätter att öka, den senaste tvistepunkten rör palestinska f….

News55 - 15 minuter sedan

FN vill tillåta ryska idrottare i OS

FN berömmer Internationella olympiska kommittén (IOK) för att man överväger att låta individuella idrottare från Ryssland och Belarus tävla i OS under neutral flagga. "Vi uppmanar IOK att ta ett beslut i den riktningen, och säkerställa att inga idrottar….

News55 - 30 minuter sedan

Deltagande i terrorgrupp ska förbjudas

Regeringen går vidare med en lagrådsremiss för att kriminalisera deltagande i terrororganisation. – Det gäller en följetong i svensk terrorlagstiftning, en process som egentligen inleddes efter terrorattentatet på Drottningatan 2017, säger justitieminis….

News55 - 30 minuter sedan

First Aid Kit har spelat in ny låt med Pink

Den svenska systerduon First Aid Kit har spelat in ny låt tillsammans med amerikanska Pink. Klara Söderberg skrev låten "Kids in love" tillsammans med den amerikanska sångerskan och den finns också med på Pinks nya album, "Trustfall", som kommer 17 febr….

News55 - 1 timme sedan

Meta rusar – ska göra sig av med mellanchefer

Meta, som äger Facebook, Instagram och Whatsapp, rusade med över 20 procent efter stängning på Wall Street. Efter onsdagskvällens rapport presenterade vd Mark Zuckerberg ett nytt fokus för bolaget. Mark Zuckerbergs budskap till investerarna efter delårs….

News55 - 30 minuter sedan

Utsläppen från personbilar minskar

Hushållens utsläpp av växthusgaser minskade med 11 procent under tredje kvartalet i fjol, jämfört med motsvarande period året innan, enligt Statistiska Centralbyrån (SCB). De sjunkande siffrorna förklaras av att utsläppen från personbilar har minskat, v….

News55 - 30 minuter sedan

Tungt 2022 för Kinnevik

Stigande räntor har gått hårt åt Stenbecksfärens investmentbolag Kinnevik. Substansvärdet, tillgångar minus skulder, sjönk med 27 procent under fjolåret till 52,9 miljarder kronor, enligt bokslutet. Den totala avkastningen det senaste året var minus 56….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.