UNT > Nyheter

Monday, 30 January, 21:53

UNT - 30 nov 22 kl. 12:00

En julkalender som har det mesta"Kronprinsen som försvann" värmer både stora och små. Och kanske får någon att tänka efter en smula..
Läs mer på UNT
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En julkalendersom har det , mesta

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Utredare föreslår bättre samordning av vården

Personer med både psykisk sjukdom och missbruksproblem bör vårdas för båda behoven samtidigt, föreslår regeringens utredare enligt en debattartikel i Dagens Nyheter..

UNT - 45 minuter sedan

Jacksons brorson i filmen om Michaels liv

Michael Jacksons brorson Jaafar Jackson, 26, kommer att spela sin farbror i filmen om Michael Jacksons liv, meddelar Lionsgate..

UNT - 1 timme sedan

Vakter på stadsbiblioteket ska reglera stökiga ungdomar

Under förra veckan och denna finns en vakt på plats på Uppsala stadsbibliotek under eftermiddagarna. Detta efter att biblioteket haft problem med stökiga ungdomar..

UNT - 1 timme sedan

Modern villa i klassiskt stil i topp på Klicktoppen

Modern villa i klassisk stil toppar Hemnets klicktopp vecka fyra i överlägsen stil. En hästgård i Österunda i Enköpingstrakten från 1700-talet kom på andraplats..

UNT - 1 timme sedan

De är Uppsalas bästa pedagoger

Under måndagen prisades fem pedagoger för sina insatser i skolorna under 2022. Här är de..

UNT - 1 timme sedan

Man knivhögg flickväns fötter – döms

I somras knivhögg en man i 25-årsåldern från Tierp sin flickvän under fötterna. Nu döms han till fängelse för misshandel..

UNT - 1 timme sedan

Regeringen skrotar utredning om korruption

Regeringen skrotar utredningen om korruption och otillåten påverkan i offentlig verksamhet och näringsliv. Socialdemokraterna misstänker att det har att göra med att den skulle ha särskilt fokus på effekter av marknadsintressenas intåg i skattefinansierad verksamhet..

UNT - 3 timmar sedan

Augustinsson lämnar Villa – klar för Mallorca

Landslagsförsvararen Ludwig Augustinsson lämnar Aston Villa och återvänder till spanska ligan. Säsongen ut spelar han för Mallorca..

UNT - 6 timmar sedan

SHK: Ny utbildning behövs efter flygolycka

Det fanns inga tekniska fel på det flygplan som kraschade i Örebro 2021, enligt slutrapporten från Statens haverikommission (SHK). Däremot menar SHK att säkerhetsarbetet i verksamheten har "glidit" under flera år, och efterfrågar därför en ny utbildning..

UNT - 3 timmar sedan

Världsmästarna firade guldet med danska folket

Klart att det historiska tredje raka VM-guldet också skulle firas med folket. Tusentals danskar hyllade de färska handbollsvärldsmästarna på Rådhuspladsen i Köpenhamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.