Regeringen > Nyheter

Thursday, 02 February, 10:01

Regeringen - 30 nov 22 kl. 12:00

Mats Persson besöker FörsvarshögskolanI dag, onsdag den 30 november, besöker utbildningsminister Mats Persson Försvarshögskolan i Stockholm. Ministern kommer bland annat att ta del av högskolans verksamhet samt träffa rektor Robert Egnell och studentkåren..
Läs mer på Regeringen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Persson, Försvarshögskolan, Mats Persson Försvarshögskolan, Stockholm, Robert Egnell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, Persson, besöker, Försvarshögskolan

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 15 minuter sedan

Det ska vara straffbart att delta i en terroristorganisation

Att delta i och finansiera deltagande i en terroristorganisation ska vara straffbart, det föreslår regeringen i dag. Det innebär en ytterligare förstärkning av det straffrättsliga regelverket för att motverka hotet från terrorismen..

Regeringen - 17 timmar sedan

Pressträff med justitieminister Gunnar Strömmer

I morgon, torsdag den 2 februari klockan 08.45, håller justitieminister Gunnar Strömmer en pressträff. Under pressträffen presenteras ett nytt förslag i arbetet mot terrorism..

Regeringen - 17 timmar sedan

Sverige anordnar EU-konferens om kopplingen mellan ekonomisk egenmakt och könsbaserat våld

“Economic perspectives on gender-based violence – paving paths to prevention” är temat för en EU-konferens i Stockholm den 1-2 februari. Deltar gör bland annat jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg, EU:s kommissionär med ansvar för jämlikhet Helena Dalli och Carlien Scheele, generaldirektör för Europeiska jämställdhetsinstitutet (EIGE)..

Regeringen - 18 timmar sedan

Tillgång till försäljningsuppgifter om humanläkemedel

Utredningen om läkemedelsstatistik presenterar i ett betänkande vilka åtgärder den bedömer behöver vidtas för att skapa en långsiktigt och hållbar rättslig reglering för utlämnande av försäljningsstatistik som avser läkemedel för människor..

Regeringen - 22 timmar sedan

Pressträff med energi- och näringsminister Ebba Busch och Tysklands närings- och klimatminister Robert Habeck

Torsdag den 2 februari håller energi- och näringsminister och vice statsminister Ebba Busch en pressträff tillsammans med Tysklands vice förbundskansler och närings- och klimatminister Robert Habeck..

Regeringen - 22 timmar sedan

Statsministern i möte med partiledarna för att informera om säkerhetsläget.

Efter ett möte med partiledarna för riksdagens partier den 31 januari höll statsminister Ulf Kristersson en pressträff om Sveriges säkerhet med anledning av de aktioner som skett i Stockholm de senaste veckorna och dess internationella konsekvenser..

Regeringen - 23 timmar sedan

Mats Persson i samtal om kompetensbristen på svenska teknikföretag

I dag, onsdag den 1 februari, deltar utbildningsminister Mats Persson i panelsamtalet ”Unga, framtida jobb och livskraftig hållbar industri” under Science Week i Södertälje..

Regeringen - Igår: 09:51

Tilläggsdirektiv till Sannings- och försoningskommissionen för tornedalingar, kväner och lantalaiset (Ku 2020:01)

Utredningstiden förlängs. Uppdraget ska i stället redovisas senast den 15 november 2023..

Regeringen - Igår: 08:54

EU:s föräldraskapsförordning

Faktapromemoria gällande förslag till rådets förordning om behörighet, tillämplig lag, erkännande av domar samt godkännande av officiella handlingar i samband med föräldraskap och om införande av ett europeiskt intyg om föräldraskap, COM(2022) 695..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.