DI > Ekonomi

Wednesday, 28 February, 13:45

DI - 30 nov 22 kl. 11:11

Sänkta böter för NasdaqEn elhandlare spekulerade 2018 bort hundratals miljoner kronor och kom på obestånd. För det fick Nasdaqbörsen böter utdömda för att inte ha kollat upp att motparten hade täckning för sina affärer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nasdaq, Nasdaqbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sänkta, böterför , Nasdaq

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

LVMH i samtal om att förvärva klassisk fransk tidning

Den franska lyxjätten LVMH är i exklusiva förhandlingar med Lagardère om att förvärva den klassiska franska tidningen Paris Match. Det framgår av Lagardères delårsrapport. .

DI - 15 minuter sedan

Nokias vd om nobben i jätteaffären: ”Aldrig trevligt”

BARCELONA. Vd Pekka Lundmark lindar inte in besvikelsen över att den amerikanska teleoperatören AT&T helt valde bort Nokia i jätteaffären från december där Ericsson fick jackpott. Samtidigt pekar han på de andra ben Finlands stolthet har att stå på.

DI - 15 minuter sedan

Storbanker mot strömmen på småsur börs

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index sjunker svagt i onsdagens handel och är vid klockan 13.30 ned 0,2 procent..

DI - 15 minuter sedan

Så många köpare slipper amorteringskrav på nyproduktion

Ungefär en fjärdedel av de som köpt nyproducerad bostad sedan 2017 har fått undantag från amorteringskravet. Det framgår av en ny rapport från Finansinspektionen. Hur bankerna hanterar frågan varierar: en nekar alla undantag och en gör precis tvärt om.

DI - 1 timme sedan

EU-beslut: 15-åringar ska inte få kör A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen..

DI - 1 timme sedan

EU-beslut: 15-åringar får inte köra A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..

DI - 1 timme sedan

Mildef tecknar ramavtal med BAE Systems Bofors

Mildef, som tillverkar taktisk it och hårdvara för försvars- och säkerhetsindustrin, har tecknat ett tioårigt ramavtal med BAE Systems Bofors gällande kommande leveranser av Mildefs hårdvara till artillerisystemet Archer..

DI - 1 timme sedan

Pensionsgruppen: Avgiftsnivån ska ses över

Pensionsgruppen har enats om att en översyn ska göras av nivån för avgiften i det allmänna pensionssystemet samt om en så kallad gas ska införas..

DI - 1 timme sedan

Kabes aktie sjunker efter vinstminskning – utdelningen oförändrad

Husvagns- och husbilsföretaget Kabe sjunker på börsen efter sin kvartalsrapport, som visade en vinst- och omsättningsminskning under det fjärde kvartalet. Utdelningen behålls oförändrad..

DI - 1 timme sedan

Tandvård i förändring: TLV rapporterar

En ny rapport från Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) har belyst utmaningarna inom tandvårdssektorn som uppstått till följd av covid-19-pandemin, inklusive en minskning av tandvårdsproduktionen. Som en aktör inom tandblekning och oral hälsa, understryker Tandblekning.dental vikten av att inte försumma tandvården under dessa tider..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.