News55 > Nyheter

Monday, 30 January, 21:55

News55 - 30 nov 22 kl. 11:09

Inflation i euroländerna föll oväntat mycketInflationen i euroländerna föll från 10,6 procent i oktober till 10,0 procent i november, enligt statistik från Eurostat. Nedgången var större än väntat. Ekonomerna hade i snitt räknat med en inflationstakt – prisförändringarna på årsbasis – på 10,4 pro. .
Läs mer på News55
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Eurostat

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inflationi , euroländerna, föll, oväntatmycket

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Utredare föreslår bättre samordning av vården

Personer med både psykisk sjukdom och missbruksproblem bör vårdas för båda behoven samtidigt, föreslår regeringens utredare enligt en debattartikel i Dagens Nyheter. Patienter med både psykisk sjukdom och missbruksproblem bollas mellan socialtjänst och….

News55 - 15 minuter sedan

Macron öppnar för stridsflyg till Ukraina

Frankrikes president Emmanuel Macron utesluter inte att ge Ukraina stridsflygplan, men varnar samtidigt för en upptrappning av kriget. – Ingenting är uteslutet i princip, sade han på en fråga om möjligheten för franskt flygstöd till Ukraina, detta efter….

News55 - 45 minuter sedan

Tre skadade i knivattack i Bryssel

Tre personer har skadats, varav en allvarligt, i en knivattack nära EU-kommissionens högkvarter i Bryssel. Det var under måndagseftermiddagen som en man beväpnad med kniv gick till angrepp vid tunnelbanestationen Schuman i den belgiska huvudstaden. Till….

News55 - 45 minuter sedan

Jacksons brorson i filmen om Michaels liv

Michael Jacksons brorson Jaafar Jackson, 26, kommer att spela sin farbror i filmen om Michael Jacksons liv, meddelar Lionsgate. Jaafar Jackson är son till Jermaine Jackson, som är Michael Jacksons bror. Jaafar Jackson har släppt egen musik, och 2019 slä….

News55 - 1 timme sedan

“Sverige och Finland bör tala om dansstegen”

När Finlands och Sveriges statsministrar ses på torsdag borde de prata om hur man vill göra om Finland går med i Nato utan Sverige, säger försvarsexperten Charly Salonius-Pasternak. – Jag hoppas att de för en diskussion om hur de här dansstegen ska tas….

News55 - 1 timme sedan

Ny JVM-medalj för Lisa Eriksson

Först ett brons och sedan ett silver. Skidtalangen Lisa Eriksson, 19, närmar sig den ädlaste medaljen – den hon är fast besluten att få med sig hem från junior-VM i Whistler. - Jag vill kunna ta en förstaplats också.

News55 - 1 timme sedan

Gattuso och Valencia går skilda vägar

Gennaro Gattuso har gjort sitt som tränare för Valencia i La Liga-fotbollen. Italienaren och klubben är överens om att bryta kontraktet. 0–1-förlusten mot Valladolid i söndags gör att Valencia ligger på 14:e plats i ligan, bara en poäng över nedflyttnin….

News55 - 9 timmar sedan

Blinken manar till lugn

Den uppskruvade våldsspiralen mellan israeler och palestinier kräver "viktiga steg" för att brytas, säger USA:s utrikesminister Antony Blinken i Jerusalem och manar till lugn. – Vi vill försäkra oss om att det skapas en miljö i vilken vi, hoppas jag, vi….

News55 - 1 timme sedan

Regeringen skrotar utredning om korruption

Regeringen skrotar utredningen om korruption och otillåten påverkan i offentlig verksamhet och näringsliv. Socialdemokraterna misstänker att det har att göra med att den skulle ha särskilt fokus på effekter av marknadsintressenas intåg i skattefinansier….

News55 - 2 timmar sedan

Officiellt: Sarr i storaffär – klar för Lyon

Amin Sarr lämnar Heerenveen för Lyon i en jätteaffär. Enligt uppgifter betalar den franska storklubben nära 150 miljoner kronor för den 21-årige svensken. Övergången har varit på gång ett tag men på måndagskvällen blev allt klart och officiellt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.