Expressen > Nyheter

Friday, 27 January, 18:22

Expressen - 30 nov 22 kl. 11:07

Försvaret: Kia har tagit stora risker för sitt arbeteMed drygt tjugo minuters fördröjning inledde försvaret sakframställan i spionrättegången i Stockholms tingsrätt.De åtalade Peyman Kia, 42, som tidigare arbetat inom Säpo och Försvarsmakten, och hans bror Payam Kia, 35, fanns båda i rättssalen.Peyman Kias försvarare Anton Strand inledde med att säga att hans klient tagit stor personliga risker under sitt arbete inom statsförvaltningen..
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Stockholms, Peyman Kia, Säpo, Försvarsmakten, Payam Kia, Kias, Anton Strand

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvaret, Kiahar tagit stora , riskerför , sitt, arbete

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SOK:s ordförande Mats Årjes avgår efter brottsmisstankarna

Mats Årjes lämnar posten som ordförande i Sveriges olympiska kommitté (SOK) efter misstankarna om sexuellt ofredande.”Den senaste tiden har varit en prövning och efter noga övervägande, och av respekt för SOK och min familj, har jag kommit fram till att det bästa är att organisationen får välja en ny ordförande”, säger Årjes i ett uttalande till TT.Hans ersättare ska vara på plats den 20 april..

Expressen - 45 minuter sedan

Tommy Andersson styrde knarkliga från Marbella – döms

Tommy Andersson har styrt ett narkotikasyndikat från spanska solkusten.Hemma i Uppsalaförorten Gottsunda och runtom i Sverige har hans underhuggare tagit order från honom i en verksamhet som liknas vid ett företag.Han straffas nu med drygt tolv års fängelse efter att ha avslöjats av chattar som han trodde var hemliga..

Expressen - 1 timme sedan

Linda, 40, lever – blev felaktigt dödförklarad

Plötsligt kunde Linda Åkerlund, 40, inte betala för sig, bekräfta sitt id eller använda sitt körkort.I alla system stod hon som död.– Det var ett heltidsjobb att försöka få mig själv levande igen, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

”Jag har bara lagt 150k på skönhetsingrepp” – va?

Förslag: Nu när det blir dåliga tider och man inte har råd att köpa allt man vill.Spara in på botox.Det är dyrt och det gör inte världen bättre..

Expressen - 1 timme sedan

Joe Biden byter ut sin stabschef – tar in Jeff Zients

USA:s president Joe Biden har bytt stabschef. Ron Klain har fått ge plats åt Jeff Zients, som har fått mycket beröm för sin insats som presidentens koordinator i kampen mot covid-19..

Expressen - 1 timme sedan

Liberalernas bildmiss på Förintelsens minnesdag

Liberalerna ville kasta ljus på Förintelsens minnesdag i sociala medier.Men det slutade med en ordentlig bildmiss.– Det är ett olyckligt misstag, säger Viktor Janrik på Liberalernas pressavdelning..

Expressen - 2 timmar sedan

PM Nilsson avgår – får inget avgångsvederlag

PM Nilsson får inget avgångsvederlag när han nu slutar som statssekreterare.Det skriver han själv på Facebook:”Så jag är en fri man från och med nu.”.

Expressen - 3 timmar sedan

Så kan kriget bli 2023

Några fredssamtal är inte i sikte.Både Ryssland och Ukraina planerar tvärtom för upptrappning och offensiver.Så vad kommer att hända under krigets andra år?

Expressen - 3 timmar sedan

Pizzerian beskjuten två gånger på ett år

I går kväll var det andra gången på ett år som hans pizzeria blev beskjuten. Under dagen har han stått ensam i skärvorna efter skotten och försökt städa upp och rensa. Nu ställer han sig frågan om han någonsin kommer att öppna igen.

Expressen - 3 timmar sedan

Sålde gården tretton dagar för tidigt – får inget elstöd

Matilda går miste om över 15 000: ”Känns lite löjligt”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.