Regeringen > Nyheter

Saturday, 28 January, 05:20

Regeringen - 30 nov 22 kl. 10:46

Regeringen remitterar förordning för utbetalning av elstödRegeringen kommer i dag att remittera en förordning för hur utbetalningarna av högkostnadsskyddet kommer att ske. Stödet kommer i ett första steg att betalas ut till hushållen och planen är att utbetalningarna påbörjas under februari 2023 om inget oförutsett inträffar..
Läs mer på Regeringen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, remitterar, förordningför , utbetalningav , elstöd

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 12 timmar sedan

Regeringens första 100 dagar

Regeringspartierna har, tillsammans med samarbetspartiet Sverigedemokraterna, sex samarbetsprojekt inom vilka politiska reformer ska utarbetas och genomföras för att lösa Sveriges viktigaste samhällsproblem. Till grund för samarbetet ligger Tidöavtalet. När de första 100 dagarna nu har gått är flera åtgärder inom samarbetsprojekten gjorda, och fler är på gång..

Regeringen - 12 timmar sedan

Paulina Brandberg hedrade Förintelsens offer

Den 27 januari hedrades offren för Förintelsen vid en minnesceremoni på Skeppsholmen i Stockholm. Minnesceremonin anordnades av Forum för levande historia med anledning av den internationella minnesdagen för Förintelsens offer och för att minnas de som stod upp för människovärdet..

Regeringen - 12 timmar sedan

Anförande av jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg vid minnesceremoni om Förintelsens minnesdag

Eric Ericsonhallen, Stockholm, den 27 januari 2023. Det talade ordet gäller..

Regeringen - 12 timmar sedan

Regeringen har beslutat om en förlängning av de tillfälliga inreserestriktionerna med krav på negativt covid-19-test för inresa från Kina till Sverige

Regeringen beslutade 26 januari att förlänga de tidigare beslutade inreserestriktionerna som innebär att resenärer från Kina ska kunna visa upp ett negativt testsvar för pågående covid-19-infektion vid ankomsten till Sverige, oavsett om man är vaccinerad eller inte. Kravet på intyg om negativt testsvar började gälla den 7 januari och gäller för närvarande till och med den 18 februari 2023..

Regeringen - 13 timmar sedan

Uppdrag att utbetala medel för inrättandet av ett kunskapsnav för animalieproduktion

Regeringen ger Statens jordbruksverk (Jordbruksverket) i uppdrag att, i enlighet med vad som anges under rubriken Närmare om uppdraget, utbetala medel till RISE Research Institutes of Sweden AB (RISE) för inrättandet av ett kunskapsnav för kunskapsutveckling och kunskapsspridning i syfte att stärka konkurrenskraften för svensk animalieproduktion..

Regeringen - 14 timmar sedan

Tilläggsdirektiv till 2020 års grundlagskommitté (Ju 2020:04)

Förlängd tid för uppdraget.

Regeringen - 15 timmar sedan

Certifieringsramverk för upptag och infångning av koldioxid

Fakta­promemoria gällande certifieringsramverket som ska bidra till och säkerställa hög kvalitet på åtgärderna för upptag och infångning av koldioxid och förslaget till förordning omfattar kvalitetskriterier, verifierings- och certifieringsprocess samt regler för certifieringssystemen..

Regeringen - 15 timmar sedan

Uppdrag till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att genomföra de åtgärder som behövs för att förbereda för en aktivering av civilplikten inom kommunal räddningstjänst

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ska genomföra de åtgärder som behövs för att förbereda för ett beslut om en aktivering av civilplikten som innebär att totalförsvarspliktiga som har genomgått relevant utbildning ska kunna skrivas in för civilplikt, fullgöra eventuellt nödvändig grundutbildning, krigsplaceras i en befattning samt fullgöra repetitionsutbildning inom kommunal räddningstjänst..

Regeringen - 16 timmar sedan

Över 6 miljarder kronor 2023 till omställningen för en god och nära vård

Regeringen och Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) har slutit en överenskommelse för 2023 gällande God och nära vård. I överenskommelsen avsätter regeringen 6 394 miljoner kronor och där ingår fyra utvecklingsområden som alla ska stödja hälso- och sjukvården att ställa om till en god och nära vård med primärvården som nav..

Regeringen - 16 timmar sedan

Regeringen ökar medlen till regionerna för hälso- och sjukvårdens arbete med civilt försvar

Regeringen och Sveriges kommuner och regioner (SKR) har träffat en överenskommelse för 2023 om hälso- och sjukvårdens arbete med civilt försvar. Regeringen ökar medlen till regionerna från 200 miljoner kronor för 2022 till 400 miljoner kronor för 2023. Ökningen föranleds av en ambitionshöjning i hälso- och sjukvårdens arbete med civilt försvar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.