Expressen > Nyheter

Thursday, 02 February, 11:01

Expressen - 30 nov 22 kl. 08:42

1 500 tjänster försvinner på H&M1 500 tjänster ska bort på H&M. Ett drag som beräknas spara två miljarder kronor per år.  .
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 1 500, tjänster, försvinner, H&M

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

17-åringen skulle få LVU – greps två veckor senare

Den 17-årige pojken skulle tas om hand enligt LVU – men tingsrätten sa nej till att han skulle omhändertas direkt.Nu sitter han häktad misstänkt för mordplaner efter tillslaget i Sundsvall, skriver Aftonbladet.– Vi har försökt få hjälp i tre år, de har bara sagt nej, säger pojkens pappa till tidningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Minskad risk för våldsbrott kopplas till vanlig medicin

Forskarna ser ett samband mellan en vanlig medicin mot högt blodtryck och minskad risk för våldsbrott.Medicineringen tycks dämpa aggressivitet, enligt en ny studie. – Vi ser det här väldigt tydligt.

Expressen - 30 minuter sedan

Zlatans nya investering – köper fastighet på Östermalm i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att investera på Östermalm.Fotbollsstjärnan köper nu grannfastigheten till Elimkyrkan – för 130 miljoner kronor, skriver Fastighetsvärlden.Enligt tidningen har han köpt fastigheten åt ”familjemedlemmar och vänner”..

Expressen - 30 minuter sedan

Humana har lämnat in överklagan

Det privata vårdbolaget Humana har till Förvaltningsrätten i Stockholm överklagat IVO:s beslut att dra in bolagets tillstånd att bedriva assistansverksamhet..

Expressen - 30 minuter sedan

45-åring begärd häktad för bränder i Malmö

En 45-årig man har begärts häktas misstänkt bland annat mordbrand i Malmö. Mannen togs på bar gärning, och enligt åklagaren har man nu lyckats knyta mannen till en brand i Malmö några dagar tidigare..

Expressen - 1 timme sedan

Majoritet i Finland vill gå med i Nato utan Sverige

En majoritet av Finlands invånarna är redo att gå med i Nato – utan Sverige, rapporterar Ilta-Sanomat. 53 procent av dem som tillfrågats anser inte att .

Expressen - 1 timme sedan

EU-topparna på plats i Kiev

Toppmöte och vackra ord om stöd är att vänta när EU:s främsta företrädare nu anländer till Kiev.Men några klara tidslöften om medlemskap blir det inte..

Expressen - 1 timme sedan

Österrike utvisar fyra ryska diplomater

Österrike har beslutat att utvisa fyra av Rysslands diplomater i landet..

Expressen - 1 timme sedan

Utsläppen från personbilar minskar

Hushållens utsläpp av växthusgaser minskade med 11 procent under tredje kvartalet i fjol, jämfört med motsvarande period året innan, enligt Statistiska Centralbyrån (SCB)..

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringen vill förbjuda deltagande i terrorgrupp

Regeringen föreslår kriminalisering av deltagande i terrororganisationer.– Det gäller en följetong i svensk terrorlagstiftning, en process som egentligen inleddes efter terrorattentatet på Drottningatan 2017, säger justitieminister Gunnar Strömmer (M) på en pressträff..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.