DI > Ekonomi

Tuesday, 31 January, 01:21

DI - 30 nov 22 kl. 10:20

Ericsson förlänger 5g-avtal i AustralienTelejätten Ericsson har förlängt sitt avtal med den statliga australiska operatören Australia’s National Broadband Network i tio år och innebär bland annat en utbyggnad av 5g-kapacitet för 650.000 hushåll..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Australien, Ericsson, Australia, National Broadband Network

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericsson, förlänger, 5g-avtali , Australien

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Whirlpools resultat över förväntan – stiger i efterhandeln

Den amerikanska vitvarutillverkaren Whirlpool, som konkurrerar med Electrolux, redovisar ett justerat resultat per aktie på 3:89 dollar för det fjärde kvartalet 2022..

DI - 2 timmar sedan

Italien i historiskt gasavtal med Libyen

ROM. Italiens högerregering har tecknat ett nytt gasavtal med Libyen, som dessutom ställer krav på styret i Tripoli att skärpa kontrollen av migranter som försöker ta sig över Medelhavet. Avtalet beskrivs som den enskilt största investeringen i Libyens energisektor på mer än två decennier, men väcker starka reaktioner på hemmaplan.

DI - 3 timmar sedan

Ny utställning ska ge fler mattesnillen – H&M-familjens stiftelse bidrar

GÖTEBORG. Matematikkunskaperna måste bli bättre, inte minst för att klara hållbarhetsomställningen. Med hjälp av pengar från Erling-Perssons Stiftelse hoppas Universeum kunna bidra till lösningen.

DI - 3 timmar sedan

Dystert på Wall Street – Tesla föll tungt

New York-börsen inledde veckan med tydliga nedgångar där den räntekänsliga tekniksektorn och bolag som Apple och Alphabet agerade sänke. Flera fordonsaktier, med Tesla i spetsen föll tungt. Konsumentnära bolag gick mot strömmen..

DI - 3 timmar sedan

Mister Yorks expansion fortsätter - öppnar ny restaurang i Trelleborg

Nu öppnar burgarkedjan Mister York en ny enhet i Trelleborg. Den snabbväxande kedjan har hittills satsat stort på att etablera sig i södra Sverige och etableringen i Trelleborg blir den elfte i ordningen..

DI - 5 timmar sedan

Hemnets storägare har sålt hela innehavet

Hemnets största ägare, amerikanska General Atlantic har sålt hela sitt innehav i bostadssajten, erfar Di..

DI - 3 timmar sedan

Macron öppnar för stridsflyg till Ukraina

Frankrikes president Emmanuel Macron utesluter inte att ge Ukraina stridsflygplan, men varnar samtidigt för en upptrappning av kriget..

DI - 3 timmar sedan

Danskar vill ha SAS: ”Huvudkontoret bör flyttas”

SAS huvudkontor bör flyttas till Danmark, hävdar danska politiker som pekar på att Sverige vägrat ställa upp med nya pengar åt det krisande flygbolaget. På svenska finansdepartementet säger man sig följa frågan noga. .

DI - 4 timmar sedan

Hushållen blåsta – nu är det hög tid att tänka om

För ett år sedan var Riksbankens budskap att räntan kommer att vara noll procent till mitten av år 2024. Sedan bjöd Stefan Ingves på historiska höjningar och hushållen som litat på centralbankens prognos fick ta smällen. Med en ny kapten på skutan är det dags att tänka om.

DI - 4 timmar sedan

”Man tjänar inte så jättemycket kosing på det”

En knarkande häxa, livsöden, gråa utomjordingar, psykedeliska och visuellt tilltalande bilder. Det lilla förlaget Lystring har fått 1 miljon kronor i stöd av EU för att göra coffee table-böcker av vuxenserier: ”Det blir en helt annan nivå på det hela”, säger Fredrik Jonsson som driver förlaget. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.