DI > Ekonomi

Monday, 30 January, 22:02

DI - 30 nov 22 kl. 10:06

Kinas tidigare ledare Jiang Zemin har avliditKinas tidigare president Jiang Zemin har avlidit..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Jiang Zemin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinastidigare , ledare, Jiang, Zeminhar , avlidit

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Mister Yorks expansion fortsätter - öppnar ny restaurang i Trelleborg

Nu öppnar burgarkedjan Mister York en ny enhet i Trelleborg. Den snabbväxande kedjan har hittills satsat stort på att etablera sig i södra Sverige och etableringen i Trelleborg blir den elfte i ordningen..

DI - 2 timmar sedan

Hemnets storägare har sålt hela innehavet

Hemnets största ägare, amerikanska General Atlantic har sålt hela sitt innehav i bostadssajten, erfar Di..

DI - 15 minuter sedan

Macron öppnar för stridsflyg till Ukraina

Frankrikes president Emmanuel Macron utesluter inte att ge Ukraina stridsflygplan, men varnar samtidigt för en upptrappning av kriget..

DI - 30 minuter sedan

Danskar vill ha SAS: ”Huvudkontoret bör flyttas”

SAS huvudkontor bör flyttas till Danmark, hävdar danska politiker som pekar på att Sverige vägrat ställa upp med nya pengar åt det krisande flygbolaget. På svenska finansdepartementet säger man sig följa frågan noga. .

DI - 1 timme sedan

Hushållen blåsta – nu är det hög tid att tänka om

För ett år sedan var Riksbankens budskap att räntan kommer att vara noll procent till mitten av år 2024. Sedan bjöd Stefan Ingves på historiska höjningar och hushållen som litat på centralbankens prognos fick ta smällen. Med en ny kapten på skutan är det dags att tänka om.

DI - 1 timme sedan

”Man tjänar inte så jättemycket kosing på det”

En knarkande häxa, livsöden, gråa utomjordingar, psykedeliska och visuellt tilltalande bilder. Det lilla förlaget Lystring har fått 1 miljon kronor i stöd av EU för att göra coffee table-böcker av vuxenserier: ”Det blir en helt annan nivå på det hela”, säger Fredrik Jonsson som driver förlaget. .

DI - 1 timme sedan

Pagrotsky tydlig: Ingen bra idé med euron i Sverige

Den svaga kronan har aktualiserat frågan om ett svenskt deltagande i euro- samarbetet. Under måndagens Börskoll gästade det tidigare statsrådet och den för detta vice riksbankchefen, Leif Pagrotsky, studion för att tala om ämnet. .

DI - 1 timme sedan

Nedgången tilltar på Wall Street – Tesla faller tungt

Nedgången på New York-börsen har utökats under måndagskvällen. Indexen tyngs främst av tydliga fall i teknikjättar som Microsoft, Apple och elbilstillverkaren Tesla..

DI - 1 timme sedan

”Analytikermassage” ger kurskaos på börsen

Genom analytikermassage antyder svenska börsbolag för en liten grupp investerare och analytiker om hur det går. Inte sällan följs samtalen av kraftiga kursrörelser. vilket det finns flera exempel på i närtid.

DI - 1 timme sedan

Danska lösningen på börsgisslet

Trots att det tillkommit ett nästan oräkneligt antal nya regleringar för börsbolag det senaste decenniet förekommer fortfarande analytikermassage. Att fenomenet äger rum visar hur bakvänd börsbolagens kommunikation med marknaden är. En möjlig lösning går att hitta i vårt sydliga grannland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.