Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 03 February, 06:59

Vimmerby Tidning - 30 nov 22 kl. 09:57

Ny miljardförlust för Klarna – växer i USABetaltjänstföretaget Klarna gjorde en rörelseförlust på 2,1 miljarder kronor för tredje kvartalet..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Klarna, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny miljardförlustför , Klarna, växeri , USA

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Bussolycka i Hörby – fyra allvarligt skadade

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida. Ytterligare sju är lindrigt skadade..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Fyra allvarligt skadade i bussolycka i Hörby

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Seger nära comeback: "VM en målsättning"

Caroline Seger är tillbaka i träning och drömmer om en VM-sommar på andra sidan jordklotet. Det gäller även om hon inte får en plats i nästa veckas landslagstrupp. –– Det är klart att VM är en målsättning i sig.

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Barn klarar sig bra när föräldrar blir uppsagda

Lägre inkomst, sämre hälsa och högre risk för skilsmässa. Att en förälder förlorar jobbet på grund av en arbetsplatsnedläggning har flera negativa konsekvenser. Särskilt om det är mamman.

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Lokala företag bygger Willys-butiken i Vimmerby

Det blir lokala företag som ska riva och bygga nytt för Willys i Vimmerby. "Det känns bra att få ett så stort projekt", säger Pär Holmstrand på Byggklason som blir huvudentreprenör. Men än återstår några kommunala beslut för att projektet ska kunna gå igång på allvar..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Tonvis med svenska sopor skulle dumpas i Asien

Förra året stoppade Tullverket drygt 1 043 ton miljöfarligt avfall från att exporteras till länder i Asien och Afrika. Det är en kraftig ökning från 2021 då 627 ton stoppades..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Uppgifter om kuppmöte tynger Bolsonaro

En brasiliansk senator hävdar att en nära allierad till landets tidigare president Jair Bolsonaro försökte få honom att medverka i en komplott för att ogiltigförklara förra årets presidentval..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Lägg grunden tidigt – för sent reparera sprickor i nian

Jag ser framför mig ett tolv våningar högt hyreshus. De boende på nionde våningen upptäcker en dag att det uppstått sprickor i väggarna i vardagsrummet som verkar komma nedifrån. De tar kontakt med grannarna nedanför och de säger samma sak..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Nya bränslet – vanliga metaller

Snart kan uppvärmning med hjälp av metaller bli verklighet – helt utan koldioxidutsläpp. I Nederländerna har man redan börjat att brygga öl med energi från just metallförbränning..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Långbord ska sättas upp på Oskarsgatan

Till våren ska ett långbord sättas upp på Oskarsgatan i Hultsfred. Nu efterlyser kommunen bord och stolar till satsningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.