Expressen > Kultur

Tuesday, 31 January, 00:39

Expressen - 30 nov 22 kl. 09:16

Om förförelsekonst och kvittrighetens råstyrkaNytt avsnitt av podden ”Månens sällskap”: ”Vårt politiserade väsen”. Om maktanalyser av det kvinnliga och manliga. Om förförelsekonst och kvittrighetens råstyrka..
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Månens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Om förförelsekonstoch , kvittrighetens, råstyrka

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

”Jag fruktar att min bror blir torterad”

Syskonen Saidinjan och Minawar Sadir är två uigurier som lyckats lämna förtryckets Kina för asyl i Sverige.När deras bror som stannade kvar försvann sökte de förgäves hjälp av svenska myndigheter.Jojje Olsson berättar om hopplösheten och rädslan bland kinesiska muslimer..

Expressen - 18 timmar sedan

Det är din sjukvård – inte gängen de vill åt

Moderaterna vill ha en lagändring som ger regionerna rätt att kräva en dömd gängkriminell på pengar för den vård som givits dess offer.Rebecca Selberg vänder blicken mot USA för att se vad högerns politik leder till..

Expressen - 18 timmar sedan

Skjutglad matriark basar över ett råbarkat jaktlag

Linda Jones har skrivit en berättelse om att vara barn och ung där hopplösheten har haft generationer på sig att växa fram.Sven Olov Karlsson läser hennes kunniga och levande skildring av landsbygden..

Expressen - Igår: 15:00

Liken rutschar mot Operans köttkvarn

Stephen Sondheims ”Sweeney Todd” spelas för första gången på Stockholmsoperan.Gunilla Brodrej ser en föreställning som bjuder på fantastisk musik och ond bråd död..

Expressen - Igår: 15:00

Liken rutschar ner mot köttkvarnen på Operan

Stephen Sondheims ”Sweeney Todd” spelas för första gången på Stockholmsoperan.Gunilla Brodrej ser en föreställning som bjuder på fantastisk musik och ond bråd död..

Expressen - Igår: 07:15

”Bernt vill tala med den där Jackie Jakubowski”

Lena Einhorn har skrivit en roman om journalisten och författaren Jackie Jakubowski.Expressens kultursida publicerar ett utdrag ur ”En låda apelsiner”..

Expressen - Igår: 07:15

Makten utnyttjar Jesus för att komma undan

Ulf Kristersson och Johan Pehrson tog båda till ett känt Jesusord för att urskulda PM Nilssons ålfiske.Jonas Gardell skriver om maktens allt vanligare missbruk av Bibeln för att rädda sig själva och sina gelikar..

Expressen - I förrgår: 15:00

De är en enda sjungande och dansande organism

”A Chorus line” handlar om framgångsdrömmar och förnedringen att väljas bort.Margareta Sörenson ser Kulturhuset Stadsteatern göra en seriös föreställning av en seriös musikal..

Expressen - I förrgår: 07:15

Därför lockas män av dåren Andrew Tate

Victor Malm om Andrew Tates inflytande på samtidens män..

Expressen - I förrgår: 04:30

”Fan, klart jag förtjänar att få medalj av kungen”

Åsa Linderborg, tidigare kulturchef på Aftonbladet, är aktuell med dokumentären ”Kungen med två ansikten”, en serie om kung Carl Gustaf och monarkin.Men hon har inte fått träffa kungen för en intervju. Anna Hellgren möter en vänsterradikal som är ”pinsamt intresserad” av kungahuset och anser sig förtjänt av en kunglig medalj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.