Regeringen > Nyheter

Saturday, 28 January, 17:35

Regeringen - 29 nov 22 kl. 18:57

Pressinbjudan: Regeringen ger uppdatering kring arbetet med högkostnadsskyddet för elOnsdag den 30 november klockan 08.15 håller energi- och näringsminister Ebba Busch och äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje pressträff om högkostnadsskydd för höga elpriser. Medverkar på pressträffen gör också försäkringskassans generaldirektör Nils Öberg och Svenska kraftnäts ställföreträdande generaldirektör tillika finansdirektör Peter Wigert..
Läs mer på Regeringen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Ebba Busch, Anna Tenje, Försäkringskassans, Nils Öberg, Svenska, Peter Wigert

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressinbjudan, Regeringenger , uppdateringkring , arbetetmed , högkostnadsskyddetför el

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - Igår: 16:57

Regeringens första 100 dagar

Regeringspartierna har, tillsammans med samarbetspartiet Sverigedemokraterna, sex samarbetsprojekt inom vilka politiska reformer ska utarbetas och genomföras för att lösa Sveriges viktigaste samhällsproblem. Till grund för samarbetet ligger Tidöavtalet. När de första 100 dagarna nu har gått är flera åtgärder inom samarbetsprojekten gjorda, och fler är på gång..

Regeringen - Igår: 16:24

Paulina Brandberg hedrade Förintelsens offer

Den 27 januari hedrades offren för Förintelsen vid en minnesceremoni på Skeppsholmen i Stockholm. Minnesceremonin anordnades av Forum för levande historia med anledning av den internationella minnesdagen för Förintelsens offer och för att minnas de som stod upp för människovärdet..

Regeringen - Igår: 16:26

Anförande av jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg vid minnesceremoni om Förintelsens minnesdag

Eric Ericsonhallen, Stockholm, den 27 januari 2023. Det talade ordet gäller..

Regeringen - Igår: 16:30

Regeringen har beslutat om en förlängning av de tillfälliga inreserestriktionerna med krav på negativt covid-19-test för inresa från Kina till Sverige

Regeringen beslutade 26 januari att förlänga de tidigare beslutade inreserestriktionerna som innebär att resenärer från Kina ska kunna visa upp ett negativt testsvar för pågående covid-19-infektion vid ankomsten till Sverige, oavsett om man är vaccinerad eller inte. Kravet på intyg om negativt testsvar började gälla den 7 januari och gäller för närvarande till och med den 18 februari 2023..

Regeringen - Igår: 15:43

Uppdrag att utbetala medel för inrättandet av ett kunskapsnav för animalieproduktion

Regeringen ger Statens jordbruksverk (Jordbruksverket) i uppdrag att, i enlighet med vad som anges under rubriken Närmare om uppdraget, utbetala medel till RISE Research Institutes of Sweden AB (RISE) för inrättandet av ett kunskapsnav för kunskapsutveckling och kunskapsspridning i syfte att stärka konkurrenskraften för svensk animalieproduktion..

Regeringen - Igår: 15:07

Tilläggsdirektiv till 2020 års grundlagskommitté (Ju 2020:04)

Förlängd tid för uppdraget.

Regeringen - Igår: 13:31

Certifieringsramverk för upptag och infångning av koldioxid

Fakta­promemoria gällande certifieringsramverket som ska bidra till och säkerställa hög kvalitet på åtgärderna för upptag och infångning av koldioxid och förslaget till förordning omfattar kvalitetskriterier, verifierings- och certifieringsprocess samt regler för certifieringssystemen..

Regeringen - Igår: 13:24

Uppdrag till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att genomföra de åtgärder som behövs för att förbereda för en aktivering av civilplikten inom kommunal räddningstjänst

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ska genomföra de åtgärder som behövs för att förbereda för ett beslut om en aktivering av civilplikten som innebär att totalförsvarspliktiga som har genomgått relevant utbildning ska kunna skrivas in för civilplikt, fullgöra eventuellt nödvändig grundutbildning, krigsplaceras i en befattning samt fullgöra repetitionsutbildning inom kommunal räddningstjänst..

Regeringen - Igår: 13:00

Över 6 miljarder kronor 2023 till omställningen för en god och nära vård

Regeringen och Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) har slutit en överenskommelse för 2023 gällande God och nära vård. I överenskommelsen avsätter regeringen 6 394 miljoner kronor och där ingår fyra utvecklingsområden som alla ska stödja hälso- och sjukvården att ställa om till en god och nära vård med primärvården som nav..

Regeringen - Igår: 13:00

Regeringen ökar medlen till regionerna för hälso- och sjukvårdens arbete med civilt försvar

Regeringen och Sveriges kommuner och regioner (SKR) har träffat en överenskommelse för 2023 om hälso- och sjukvårdens arbete med civilt försvar. Regeringen ökar medlen till regionerna från 200 miljoner kronor för 2022 till 400 miljoner kronor för 2023. Ökningen föranleds av en ambitionshöjning i hälso- och sjukvårdens arbete med civilt försvar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.