Expressen > Kultur

Saturday, 28 January, 17:10

Expressen - 29 nov 22 kl. 05:45

Han är hennes pojkvän – men hon vet inte om detPeter Stamms ”Världens milda likgiltighet” är en förvirrande dubbelgångarroman i ett vintrigt Stockholm. Victor Malm vill inte ens försöka få rätsida på de underbara gåtfullheterna. .
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Stamms Världens, Stockholm, Malm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är hennes pojkvänmen hon , vetinte om det

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

De är en enda sjungande och dansande organism

”A Chorus line” handlar om framgångsdrömmar och förnedringen att väljas bort.Margareta Sörenson ser Kulturhuset Stadsteatern göra en seriös föreställning av en seriös musikal..

Expressen - 9 timmar sedan

Därför lockas män av dåren Andrew Tate

Victor Malm om Andrew Tates inflytande på samtidens män..

Expressen - 12 timmar sedan

”Fan, klart jag förtjänar att få medalj av kungen”

Åsa Linderborg, tidigare kulturchef på Aftonbladet, är aktuell med dokumentären ”Kungen med två ansikten”, en serie om kung Carl Gustaf och monarkin.Men hon har inte fått träffa kungen för en intervju. Anna Hellgren möter en vänsterradikal som är ”pinsamt intresserad” av kungahuset och anser sig förtjänt av en kunglig medalj..

Expressen - Igår: 15:00

”Händelser vid vatten” saknar människovärde

Tv-serien efter Kerstin Ekmans roman ”Händelser vid vatten” fortsätter att engagera.Mats Wahl ser en orgie i ömhetens och värdighetens frånvaro..

Expressen - Igår: 12:17

Trånsjukt badar hon i publikens kärlek

Klara Soppteater bjuder på en musikalisk kavalkad om en diva och hennes bror.Gunilla Brodrej ser och hör Sara Jangfeldt och Richard Hamrin fylla salongen..

Expressen - Igår: 06:15

Judar har fått bära skuld för sin egen förföljelse

I ”Inte som lamm till slakt” berättar Kenneth Hermele om det judiska motståndet under Förintelsen. Charlotte Wiberg läser en tankeväckande bok som ifrågasätter den dominerande bilden av judar och motstånd..

Expressen - Igår: 06:15

Hatet mot judar försvann inte efter Förintelsen

När Auschwitz befriades för 78 år sedan betydde det inte att antisemitismen försvann.Salomon Schulman påminner på Förintelsens minnesdag om att kriget inte tog slut för de överlevande. .

Expressen - I förrgår: 15:00

Han når botten i den våldsamma relationen

”Tillbedjan” är Joel Mauricio Isabel Ortiz andra roman.
Annina Rabe får känslan av att stå inför någon helt oskyddad..

Expressen - I förrgår: 12:40

Kristersson vågar inte bråka med Chang Frick

Ulf Kristerssons regering är på god väg att misslyckas med att ta Sverige in i Nato.Jens Liljestrand påtalar att det är SD-mandaten som orsakat den senaste veckans förnedringsteater..

Expressen - I förrgår: 06:15

Därför kallar Erdogan NBA-stjärnan för terrorist

Flera amerikanska medier har rapporterat att Turkiets president har utlovat en stor belöning till den som fångar och överlämnas NBA-stjärnan Enes Kanter Freedom.Henrik Schöldström ger en bakgrund till idrottsmannen som blev aktivist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.