DI > Ekonomi

Thursday, 02 February, 10:26

DI - 28 nov 22 kl. 19:22

New Yorks Fed-chef: ”Mycket jobb kvar”Trots tecken på en minskande inflationstakt har den amerikanska centralbanken mycket jobb kvar för att få ned den höga inflationen..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Yorks Fed

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, Fed-chefMycket , jobb, kvar

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Supertajming för Evolutions vd

Evolution rusar på börsen efter ännu en stark rapport. Det betyder jackpott för vd Martin Carlesund som storköpte aktier på botten förra året – de har nu ökat med mer än 50 miljoner kronor i värde.   Nu ser han att Evolution har slagläge framåt, och att tillväxtbanan för onlinekasino kommer att vara hög under en längre tid.

DI - 15 minuter sedan

Budgivaren fullföljer inte budet på Sleep Cycle

Velvet Cichlids har beslutat att inte fullfölja uppköpserbjudandet på Sleep Cycle. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Nordkorea redo möta amerikansk aktivitet med ”förödande kärnvapenarsenal”

Nordkorea står redo att möta militär aktivitet från USA på den koreanska halvön med ”en fullständigt förödande kärnvapenarsenal”, enligt ett uttalande från det nordkoreanska utrikesdepartementet på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Aktien rusar – men för tidigt ropa hej enligt SKF:s vd

SKF rusar på börsen efter att i fjärde kvartalet ha lyckats med att fullt ut motverka kostnadsinflationen som i kvartalet var på 1,8 miljarder kronor. Det är dock för tidigt att säga att det är en trend, enligt vd Rickard Gustafson..

DI - 30 minuter sedan

Kursraset fortsätter i Adani – faller 25 procent

Stor turbulens råder kring det indiska konglomeratet Adani Enterprises. Bolaget har tappat 1.000 miljarder kronor i börsvärde i samband bedrägerianklagelser.

DI - 30 minuter sedan

Vattenfalls kunder kan få chockräkning

Tusentals kunder hos Vattenfall kan bli utan elräkning eftersom det saknas mätvärden att beräkna kostnaden på, uppger SVT Uppsala. Nästa faktura kommer därför sannolikt att bli högre än vanligt, något Vattenfall uppmanar sina kunder att ta höjd för..

DI - 1 timme sedan

Börsuppgången tilltar Fed-besked och rapporter – SKF rusar

Stockholmsbörsen var på ett allt muntrare humör i spåren av onsdagens räntebesked från den amerikanska centralbanken Fed och en rapportintensiv morgon. .

DI - 45 minuter sedan

Ökad andel biobränsle bakom bilarnas minskade utsläpp i fjol

Hushållens utsläpp av växthusgaser minskade med 11 procent under tredje kvartalet i fjol, jämfört med motsvarande period året innan, enligt Statistiska Centralbyrån (SCB)..

DI - 1 timme sedan

Klart: Humana har överklagat och begärt inhibition av IVO

Humana har överklagat och begärt inhibition av IVO:s beslut att återkalla tillståndet för Humana Assistans..

DI - 1 timme sedan

Marknaden dömer ut Electrolux – så går rapportbolagen på börsen

Efter en intensiv rapportmorgon stiger Stockholmsbörsen tydligt efter Feds väntade räntehöjning på 25 punkter och Fed-chefen Jerome Powells uttalanden som uppfattades som mjuka av marknaden.  Så här går rapportbolagen i den inledande handeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.