News55 > Nyheter

Friday, 03 February, 09:00

News55 - 28 nov 22 kl. 13:36

Billström: Viktiga Natosamtal med TurkietTurkiet har öppnat för att diskutera Sveriges och Finlands Natoansökningar under Natomötet i Bukarest. – Där kommer vi få möjligheten att utbyta åsikter om uppfyllandet av villkoren i memorandumet och hur det arbetet fortskrider, säger utrikesminister T. .
Läs mer på News55
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Natosamtal, Turkiet, Sveriges, Finlands Natoansökningar, Natomötet, Bukarest

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billström, Viktiga, Natosamtalmed , Turkiet

Fler nyheter från News55

News55 - 3 timmar sedan

Explosion vid nattklubb på Avenyn i Göteborg

Tidigt på fredagsmorgonen exploderade något utanför en nattklubb vid Kungsportsavenyn i Göteborg. En ytterdörr med glas skadades, och splitter spreds. - I övrigt har jag inte fått några uppgifter om större skador, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperso….

News55 - 10 minuter sedan

Vapnet i Skogås var en replika

Polisen bekräftar nu att vapnet som hittades i en sandlåda Skogås var en replika. Det var vid 18-tiden på onsdagen som polisen tog sig till sandbehållaren i Skogås i Huddinge. Ett vapenliknande föremål hittades.

News55 - 15 minuter sedan

Volvos finanschef lämnar omedelbart

Lastbilskoncernen Volvos finanschef Tina Hultkvist slutar och hon avgår med omedelbar verkan, enligt ett pressmeddelande från företaget. Hon har jobbat 25 år i koncernen och klev på finanschefsjobbet i fjol. "Tina Hultkvist lämnar sin roll med omedelbar….

News55 - 15 minuter sedan

Kristersson: SD-utspel skadade Natosamtal

Statsminister Ulf Kristersson är kritisk till SD-toppars uttalanden nyligen om Turkiet och koranbränning. Det handlar närmare bestämt om SD-ledaren Jimmie Åkessons beskrivning av Turkiets president Erdogan som en "islamistisk diktator" och om justitieut….

News55 - 15 minuter sedan

Här hyllas svensk filmgigant

En av Sveriges främsta regissörer hyllas med ett hederspris..

News55 - 30 minuter sedan

Messi öppnar för ytterligare ett VM

Kommer Lionel Messi att vara med för att försöka försvara VM-titeln 2026? Den argentinske fotbollsstjärnan utesluter inte helt att han fortfarande är kvar i landslaget då. – Med tanke på min ålder och hur lång tid det är kvar verkar det svårt.

News55 - 15 minuter sedan

Juntan i Myanmar inför nya tuffa åtgärder

Militärjuntan i Myanmar har infört infört nya, hårdare lagar för att komma åt oppositionens fästen i landet. Lagarna innebär bland annat att den som anklagas för förräderi eller spridning av "falska nyheter" kommer att ställas inför militärdomstol. Tota….

News55 - 15 minuter sedan

Nya elstödet får godkänt

Svenska kraftnäts nya elstöd till alla hushåll i hela Sverige får godkänt av Energimarknadsinspektionen (EI). Den föreslagna modellen med elstöd finansierat av så kallade flaskhalsintäkter är i enlighet med regelverket. "EI bedömer att den föreslagna mo….

News55 - 2 timmar sedan

Bussolycka i Hörby – en livshotande skadad

En man i 25-årsåldern vårdas för livshotande skador efter att en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby. Två kvinnor har skadats allvarligt, skriver Region Skåne på sin hemsida. Bussen hade vid olyckan på fredagsmorgonen 22 passagerare.

News55 - 30 minuter sedan

Svenska skådespelare i ny säsong av “The head”

Efter en första säsong på en isolerad forskningsstation på Sydpolen befinner sig forskarna i thrillerserien "The head" nu på mitt ute på Stilla havet. Även den andra säsongen utspelas på en isolerad plats – ett forskningsfartyg – där det finns en mördar….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.