Realtid > Ekonomi

Monday, 30 January, 23:07

Realtid - 27 nov 22 kl. 09:23

Christoffer Malmer: “Fantastiskt spännande att få vara med och bryta ny mark”Christoffer Malmer har utsetts till chef för nya enheten SEB Embedded som ska kommersialisera plattformen “Banking-as-a-service”.  \u0022Vi tror att vår styrka ligger i att kombinera möjligheterna med ny teknik och nya arbetssätt, med storbankens erfarenhet och muskler\u0022, säger han till Realtid..
Läs mer på Realtid
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Malmer, SEB Embedded, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christoffer, Malmer, Fantastiskt, spännandeatt få vara med och , bryta ny mark 

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Swedbanks valberedning föreslår omval av Göran Persson

Swedbanks valberedning föreslår omval av Göran Persson, Göran Bengtsson, Annika Creutzer, Hans Eckerström, Kerstin Hermansson, Helena Liljedahl, Bengt Erik Lindgren, Anna Mossberg, Per Olof Nyman, Biljana Pehrsson och Biörn Riese..

Realtid - 4 timmar sedan

Ett fysiskt kort – förslaget för statlig lösning på e-legitimation

En statlig e-legitimation för att råda bot på det digitala utanförskap som i dag är ett faktum för olika grupper i samhället. Det föreslår Digg, myndigheten för digital förvaltning, i rapporten om en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som i dag överlämnats till regeringen..

Realtid - 6 timmar sedan

Experten: De nio vanligaste misstagen som nynoterade bolag gör

Många av de vanligaste misstagen skulle kunna vara relativt enkla att undvika. Kommunikationsexperten Tobias Lennér beskriver de nio vanligaste misstagen som företag gör och hur de kan undvikas för att återställa förtroendet..

Realtid - 8 timmar sedan

Likviditetskris för norska flygbolaget Flyr

Erik G Braathens norska lågprisflygbolag Flyr misslyckades med sin finansieringsplan och styrelsen utvärderar nu om flygbolaget kan fortsätta eller inte..

Realtid - 9 timmar sedan

Danske Bank: Läge ta hem vinsten i europeiska aktier

Det kan vara läge att plocka hem vinster i europeiska aktier, skriver Danske Bank i ett veckobrev..

Realtid - 10 timmar sedan

Digitaliseringsexperten om ministerns förslag: ”Fullständigt svindlande inkompetens”

”Jag hörde att Liberalerna kräver att företagens bokföring måste ske med penna och papper. Det finns, säger de, fördelar med en riktig huvudbok som en digital version aldrig kan jämföras med.”.

Realtid - 10 timmar sedan

10 miljarder i elstöd till landets hushåll

Alla hushåll med eget elnätsavtal får kontantstöd för att hantera höga elpriser under november och december 2022. Storleken på stödet beror dels på hur mycket el man förbrukade under de två månaderna, dels var någonstans i landet som förbrukningen har skett..

Realtid - 11 timmar sedan

Rekordmånga utköp av börsnoterade mjukvarubolag fjärde kvartalet

Utköp av börsnoterade mjukvarubolag nådde en rekordnivå under det fjärde kvartalet 2022, med relativt billiga noterade bolag som drivkraft. Det visar den färska rapporten Q4 2022 Sector Updates av GP Bullhound, som räknar med fortsatt utköpsaktivitet för mjukvarubolag i år..

Realtid - 11 timmar sedan

Här är börsnoteringen som kan vara värd en halv biljon kronor

Abu Dhabis statliga oljejätte Adnoc siktar på att värdera sin gasverksamhet till minst 50 miljarder dollar när det noteras senare detta kvartal. Det säger insynspersoner till Reuters..

Realtid - 11 timmar sedan

Uppgifter: Baidu utvecklar ChatGPT-konkurrent

Kinesiska sökjätten Baidu håller på att utveckla en AI-chatbot som är lik OpenAI:s populära ChatGPT. Det rapporterar flera medier, däribland Wall Street Journal och Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.