Corren > Nyheter

Friday, 03 February, 08:00

Corren - 26 nov 22 kl. 11:00

Lussekatter överallt när bagaren fyller jämntI 30 år har Anders Eriksson drivit Råssnäs Bageri. Han har vant sig vid att stiga upp mitt i natten och tycker fortfarande att jobbet är roligt, inte minst mötet med kunderna..
Läs mer på Corren
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Anders Eriksson, Råssnäs Bageri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lussekatter, överalltnär , bagaren, fyller, jämnt

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Ökad orderingång för Skanska

Skanska gjorde en rörelsevinst på 3 530 miljoner kronor för fjärde kvartalet, jämfört med vinsten på 3 627 miljoner kronor samma period året före..

Corren - 45 minuter sedan

Svaga USA-rapporter kan dämpa börsglädjen

Efter gårdagens glädjerus – i dag väntas börshandeln bli lugnare när börserna i Europa öppnar på morgonen, indikerar förhandeln på IG Markets..

Corren - 1 timme sedan

Bussolycka i Hörby – fyra allvarligt skadade

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida. Ytterligare sju är lindrigt skadade..

Corren - 1 timme sedan

Ny ägare till stor villa i Linköping

Daniel Carl Tobias Leckström, 36, har tagit över fastigheten på Eklundsgatan 4 i Linköping från Karin Margareta Leckström..

Corren - 1 timme sedan

Nya ägare till villa i Borensberg - prislappen: 4 800 000 kronor

Camilla Birgitta Hammar, 55, och Karl Fredrik Nordén, 53, har köpt huset på Sundlingsvägen 16 i Borensberg av säljaren Anna Madeleine Simlund och Per Niclas Jansson..

Corren - 1 timme sedan

Fyra allvarligt skadade i bussolycka i Hörby

Fyra personer har skadats allvarligt då en buss kört av vägen på E22 utanför Hörby, skriver polisen på sin hemsida..

Corren - 1 timme sedan

Seger nära comeback: "VM en målsättning"

Caroline Seger är tillbaka i träning och drömmer om en VM-sommar på andra sidan jordklotet. Det gäller även om hon inte får en plats i nästa veckas landslagstrupp. –– Det är klart att VM är en målsättning i sig.

Corren - 1 timme sedan

Barn klarar sig bra när föräldrar blir uppsagda

Lägre inkomst, sämre hälsa och högre risk för skilsmässa. Att en förälder förlorar jobbet på grund av en arbetsplatsnedläggning har flera negativa konsekvenser. Särskilt om det är mamman.

Corren - 5 timmar sedan

Död val hade fiskenät och plastpåsar i magen

En kaskelot som under helgen spolades i land på Hawaii dog troligtvis delvis på grund av att den ätit stora mängder fiskenät, plastpåsar och annat skräp i havet, enligt forskare..

Corren - 2 timmar sedan

Russells försvar efter skallningen: Såg honom inte ens

Den stora snackisen efter LHC-segern i Luleå: Patrick Russells skallning mot Leo Komarov. Och åsikterna gick inte oväntat isär efteråt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.