GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 01 August, 22:56

GöteborgsPosten - 04 jan 17 kl. 20:29

Flyttfåglar följer grönaste ruttenFlyttfåglar följer inte den rakaste vägen under sina långa flygningar över kontinenterna, enligt en ny studie. De rör sig i stället över områden där växtligheten är som grönast, det vill säga områden där födotillgången är som bäst..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flyttfåglar, följer, grönaste, rutten

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Man misstänkt för mordförsök frisläppt

En man i 20-årsåldern som suttit anhållen misstänkt för mordförsök i Västerås i fredags har släppts fri efter beslut från jouråklagaren..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Krympte sonens kläder – mamma misshandlades

En 20-årig man från Eslöv har dömts till en månads fängelse efter att ha misshandlat sin mamma. Orsaken var att hon krympt hans kläder i tvätten, skriver.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Många döda i jakt på jihadister i Sinai

Under insatser mot militanta islamister i norra Sinaiöknen har 89 extremister dödats, uppger en egyptisk armétalesperson. Åtta egyptiska soldater dödades under insatserna, enligt uttalandet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Militär ska kväsa våld inför zambiskt val

Zambias president Edgar Lungu har kallat in armén för att sätta stopp för våldsyttringar som brutit ut inför valet den 12 augusti..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Skogsbrand rasar i Strömsunds kommun

En skogsbrand har brutit ut vid Greningssjön i Strömsunds kommun, skriver.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nya covidregler – köer när norrmän skyndar hem

Söndagen var sista semesterdagen för många norrmän och bilköerna över Svinesundsbron och längs E18 var långa. För många blev resan också en kamp mot klockan, för att slippa karantän när inresereglerna ändras vid midnatt..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man drog machete inne på Ica

En man som stoppades inne i en Ica-butik i Borås drog upp en machete, detta skriver BT. Mannen, som ska vara i 25-årsåldern, ska ha stoppats i samband med en misstänkt stöld och misstänks nu för rån i motvärnsfallet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Georgiska silvermedaljörer utslängda från OS

Två georgiska judokas kastas ut från OS efter att de brutit mot coronareglerna i OS-byn. Vazha Margvelashvili och Lasha Shavdatuashvili, båda silvermedaljörer under OS, är två av totalt sex personer som fått sin ackreditering indragen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Abrahamsson positiv trots förlusten

”Det hackar lite fortfarande, men vi är på god väg.”.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Covidpatient kunde ha dött av filtermiss

Sahlgrenska universitetssjukhuset lex Maria-anmäler en händelse där en covidpatient försattes i livsfara på grund av ett kvarglömt filter i en respirator, rapporterar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.