Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 27 November, 09:02

Vimmerby Tidning - I förrgår: 15:14

Så kommer årets Lucia utses på Vimmerby gymnasiumNu har beslut fattats om hur Vimmerby gymnasium ska göra när årets Lucia ska väljas. Under torsdagen skickas meddelande ut till alla elever från Skolledningen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Lucia, Vimmerby, Skolledningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så kommer årets Lucia, utses, Vimmerby, gymnasium

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Brittisk långkörare på Broadway – efter 70 år

Efter att i 70 års tid ha spelats på de brittiska teaterscenerna får deckardrottningen Agatha Christies "The Mousetrap" nästa år premiär på Broadway, skriver The Guardian..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Kims "högst älskade" dotter visas upp igen

För andra gången på en vecka har Nordkoreas diktator visat upp sitt "mest älskade" barn. Framträdandena sätter myror i huvudet på utomstående experter, som undrar om dottern Ju-Ae nu uppfostras till Kim Jong-Uns efterträdare..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Polisen sköt varningsskott – fyra män gripna

Polisen har avlossat varningsskott i samband med ett gripande av fyra misstänkta inbrottstjuvar i Kista norr om Stockholm..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Kulturministern: Läsning – "prioriterad fråga"

Forskare har betonat vikten av att alla samhällssektorer försvarar läsningen, men vad gör kulturministern? Parisa Liljestrand (M) ser ungas läsning som en prioriterad fråga men kan ännu inte presentera några nya förslag – utöver en svensk kanon..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Det går inte att rycka förpackningen ur sitt sammanhang

Svar på insändaren "Hur har vi råd att använda skogen till papp?" den 18 november..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Marie Nicholson (M) om riksdagspolitiken för Vimmerby

Marie Nicholson (M) har varit riksdagsledamot i snart två månader. Här berättar hon mer om första tiden och vilka frågor som är viktigast för Vimmerby just nu..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Inflationen äter upp lånen – men även sparandet

Ska låntagare applådera inflationen, eftersom den gör att värdet på lånen "krymper" som på 1970-talet? Nja, inte riktigt, enligt experterna. Den här gången finns inga vinnare..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Lag gav ingen effekt – fler unga häktade länge

Maxgränsen för hur länge barn får sitta häktade har inte gett önskad effekt. Under de tolv första månaderna med den nya lagen satt fler brottsmisstänkta under 18 år häktade längre än tre månader jämfört med tidigare. –Det är oroväckande, säger Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

Firade nytt kontrakt med sjunde raka segern

Skellefteå fortsätter att vinna. I toppmötet mot Leksand tog laget sin sjunde raka SHL-seger när man vann med 4–1..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Irans mäktiga revolutionsgarde – "som IS"

En stat inom staten, med ett eget ekonomiskt ekosystem och medlemmar som indoktrineras i extremistisk islamistisk ideologi. Så beskriver Irananalytikern Kasra Aarabi Irans Revolutionsgarde, som han jämför med terrorgrupper som IS och al-Qaida. –Vi måste förstå att det inte är en konventionell väpnad styrka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.