SvD > Nyheter

Sunday, 27 November, 10:06

SvD - I förrgår: 15:12

”Andra länder kan vägleda om kolinlagring”Genom att ta del av internationell forskning och praktisk erfarenhet av styrmedel för kolinlagring har Sverige stora möjligheter att införa en effektiv klimat­politik. Det skriver Ing-Marie Gren i en replik..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, Ing-Marie Gren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andra länder kan vägledaom , kolinlagring

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

KO i brev: Banker måste ersätta bedrägerioffer

Alla banker måste börja följa Högsta domstolens beslut och ersätta offer för bedrägerier – som i dag själva tvingas bära ansvaret.Det uppmanar Konsumentombudsmannen Cecilia Tisell i ett brev till bankernas högsta ledningar och styrelser, skriver hon på DN Debatt..

SvD - 1 timme sedan

Glädjebeskedet: Woods gör tre tävlingar i rad

Glada nyheter för alla golf- och Tiger Woods-fantaster.Efter att endast ha spelat sparsamt under året växlar Woods upp rejält i december med tre olika tävlingar.Först ut är egna tävlingen Hero World Challenge nästa vecka..

SvD - 1 timme sedan

Uppsluppen lek med vår djupaste farhåga

Ett flygplan landar två gånger och 243 människors liv dubbleras. Hervé Le Tellier har skrivit en absurd spänningsroman med ekon av såväl Tintin som ”Frankenstein”..

SvD - 1 timme sedan

Nádas återblick får mig att tappa andan

När Péter Nádas breder ut minnets väldiga solfjäder över boksidorna tappar Henrik Sahl Johansson andan. ”Illuminerade detaljer 2” är en pilgrimsfärd genom det förflutna där det privata blir politisk..

SvD - 1 timme sedan

Kims "högst älskade" dotter visas upp igen

För andra gången på en vecka har Nordkoreas diktator visat upp sitt ”mest älskade” barn. Framträdandena sätter myror i huvudet på utomstående experter, som undrar om dottern Ju-Ae nu uppfostras till Kim Jong-Uns efterträdare..

SvD - 1 timme sedan

H&M-kläder knyts till föroreningar

Fyra fabriker i Bangladesh som tillverkar H&M-kläder har kunnat knytas direkt till utsläpp av förorenat vatten, rapporterar Aftonbladet..

SvD - 3 timmar sedan

Räntechocken inifrån: ”Då tvärdog det”

Osäkerheten är värre än själva prisfallet. Det är budskapet från den fastighetsmäklare som SvD besökte när Riksbanken slog till med ännu en kraftig höjning. Bland annat lyfter de fram oklarheten om amorteringskravet..

SvD - 3 timmar sedan

Forskare: Ligger i svensk kultur att känna julstress

Nu börjas det! Pepparkaksbak, julklappsinköp, glöggmingel. Måstena är många.

SvD - 5 timmar sedan

Guide: Dagens VM-matcher

Tyskland är i brygga efter skrällförlusten mot Japan och behöver vinna stormötet med Spanien.Här är allt du behöver veta inför dagens matcher i fotbolls-VM..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.