Expressen > Nyheter

Sunday, 27 November, 09:28

Expressen - I förrgår: 15:05

Semin, 25, lämnade allt för att strida i UkrainaSemin Yildiz från Simrishamn lämnade allt för att strida mot ryssarna.Nu utbildar han soldater och deltar i humanitära insatser i Ukraina.25-åringen berättar hur kriget har förändrats – och hur upplevelserna tidvis sliter på honom.Men han har inga planer på att återvända hem.– Jag stannar tills det är klart..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ukraina, Yildiz, Simrishamn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Semin25 , lämnadeallt för att , stridai , Ukraina

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man huggen på restaurang i Stockholm

Tog sig till sjukhus – då larmades polis.

Expressen - 1 timme sedan

Plastpåseskatten blev kvar: ”Tror de glömde bort den”

Ett mysterium för Liberalernas Carl B Hamilton: ”Jag vet inte”.

Expressen - 1 timme sedan

Adventschatta med Expressen – hela dagen

Första advent är här – hur uppmärksammar du det? Under hela dagen kan du chatta med oss på Expressen och dela med dig av dina bästa adventstips. Och i kväll, 21.

Expressen - 1 timme sedan

Polis sköt varningsskott vid ingripande

Under den arla adventsmorgonen inträffade en stor polisinsats vid Kista galleria i norra Stockholm.Polisen skriver på sin hemsida att de stoppade fyra inbrottstjuvar som flydde från gallerian. I samband med ingripandet avlossade polisen varningsskott..

Expressen - 2 timmar sedan

Rafael, 10, fick feber – död en månad senare

Rafael Chukro, 10, såg fram emot att börja fyran och att fotbollsträningarna skulle komma i gång.När han blev sjuk efter Greklandsresan visade det sig vara leukemi.Rafael dog inom en månad.

Expressen - 2 timmar sedan

Lag gav ingen effekt – fler unga häktade länge

Maxgränsen för hur länge barn får sitta häktade har inte gett önskad effekt.Under de tolv första månaderna med den nya lagen satt fler brottsmisstänkta under 18 år häktade längre än tre månader jämfört med tidigare.– Det är oroväckande, säger Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander..

Expressen - 2 timmar sedan

Julfest spårade ur – fyra män skadade

Stort slagsmål utanför lokal i Landskrona.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens teori: Gäng sköt mot varandra i Barkarby

Ett villaområde i Barkarby, i norra Stockholmsregionen, skakades på lördagskvällen av en skottlossning. Polisen misstänker att det var två grupperingar som sköt mot varandra och flera tomhylsor hittades på platsen.Däremot har ingen skadad hittats och ingen är heller gripen eller misstänkt för brott..

Expressen - 3 timmar sedan

Så blir adventsvädret

När första ljuset brinner är himlen grå.Från norr till söder i vårt avlånga land blir adventsvädret mulet och dimmigt – men hopp finns till andra advent.– Det blir novembergrått, klassiskt novembergrått, säger Josefine Qvarnsjö-Bergfeldt, meteorolog på StormGeo..

Expressen - 4 timmar sedan

USA:s varning om Putin: Giftattack före kärnvapen

Om Putin drabbas av fler bakslag i Ukraina ökar risken för att han ska använda kemiska vapen.Enligt tjänstemän i presidentadministrationen och i försvarsdepartementet Pentagon har Ryssland under en längre tid fyllt på sina förråd med kemiska vapen.Pentagon har under hösten skickat expertteam till flera östeuropeiska länder för att uppdatera dem om kemiska och biologiska hot – samtidigt har USA försett Kiev med kemisk, biologisk och nukleär skyddsutrustning, skriver den amerikanska politiksajten Politico..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.