DI > Ekonomi

Wednesday, 07 December, 08:53

DI - 04 okt 22 kl. 09:33

Volvo Cars faller efter UBS säljrekommendationStorbanken UBS inleder bevakning av Volvo Cars – och gör det med rekommendationen ”sälj”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cars, UBS, Volvo Cars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, Cars, fallerefter , UBS, säljrekommendation

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Skuldbördan fortsatt stor trots BHG:s miljardinjektioner

Skuldberget blev ohanterligt och nu tar BHG in mer kapital. Under 2021 och 2022 har e-handlaren tagit in cirka 3,4 miljarder kronor. Men skulderna är fortfarande höga och några nya förvärv är inte att räkna med.

DI - 15 minuter sedan

Swedbank: Rekordlåg köpkraft hos hushållen

Enligt Swedbanks boindex som presenterades på onsdagen måste svenska hushåll i snitt använda 30 procent av sin disponibla inkomst till boendeutgifter om de köper sin bostad i dag. Boindex noteras till den lägsta nivån sedan mätningarna började..

DI - 15 minuter sedan

Scandidos gör fortsatt förlust trots ökad omsättning

Medicinteknikbolaget Scandidos, som tillhandahåller utrustning för kvalitetssäkrad strålbehandling, redovisar ett ebitda-resultat på -0,6 miljoner kronor (-0,6) för det andra kvartalet (augusti-oktober) i bolagets brutna räkenskapsår 2022/2023..

DI - 15 minuter sedan

Egetis Therapeutics ansöker om tillgångsprogram i USA

Forskningsbolaget Egetis Therapeutics, inriktat mot sällsynta sjukdomar, har inlämnat en ansökan om en utökad tillgång för Emcitate, ett så kallat Expanded Access Program (EAP), till den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA i USA. .

DI - 30 minuter sedan

Nordstjernan sålde NCC till både rabatt och premie

Gårdagens storaffär i NCC där norska bostadsutvecklaren Obos köpte närmare hälften av Nordstjernans aktier i byggbolaget gjordes till både rabatt och premie. .

DI - 30 minuter sedan

Oljepriset på den lägsta nivån sedan början av 2022

Priset på det svarta guldet har fallit tillbaka tydligt den senaste tiden och handlas nu på de lägsta nivåerna sedan starten på 2022. .

DI - 30 minuter sedan

Finnair: Antalet novemberpassagerare ökade med 54 procent

Flygbolaget Finnairs novembertrafik uppgick till 751.000 passagerare, vilket är en ökning med 54 procent jämfört med samma månad ett år tidigare, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Prognos: En miljon kineser kan dö i covid i vinter

När Kina nu rullar tillbaka sitt nolltoleransprogram mot covid, vilket redan börjat ske i Peking, Shanghai och Guangzhou, riskerar en miljon kineser att dö i okontrollerad covidsmitta i vinter, visar en prognos som Financial Times fått tillgång till..

DI - 45 minuter sedan

Större överskott än väntat i statens betalningar

Statens betalningar resulterade i ett överskott på 36,7 miljarder kronor i november. Riksgäldens egen prognos pekade mot ett överskott på 28,7 miljarder kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Hushållens konsumtion minskade i oktober

Hushållens konsumtion i Sverige minskade 0,3 procent i oktober jämfört med månaden före, säsongsrensat, enligt statistik från SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.