NT > Nyheter

Wednesday, 30 November, 17:44

NT - 04 okt 22 kl. 09:28

Ny snabbmatsrestaurang startar i NorrköpingFsa Restaurang AB ska jobba med "snabbmatsställe och restaurang"..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Norrköping, Restaurang AB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny snabbmatsrestaurang, startari , Norrköping

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Stockholm avkrävs böter efter fel i upphandling

Region Stockholm ska betala tio miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift, anser Konkurrensverket i ett yrkande till förvaltningsrätten, som ska avgöra saken..

NT - 15 minuter sedan

Ryssland och Kina övar ihop över Stilla havet

Ryska och kinesiska stridsflyg förenades i en gemensam patrullering över Stilla havet på onsdagen..

NT - 15 minuter sedan

Borgmans straff kortas efter överklagan

Frölundas Andreas Borgman fick en lång avstängning efter en knätackling på Linköpings Broc Little. Nu kortas straffet efter en överklagan..

NT - 1 timme sedan

Två olyckor i rusningstrafiken

Två personbilar kolliderade på onsdagen på Riksvägen i höjd med Himmelstalund. Olyckan orsakade långa köer i rusningstrafiken. En kort stund efter att räddningstjänsten lämnat den olycksplatsen inkom ännu ett larm om trafikolycka, den här gången från Strandvägen.

NT - 30 minuter sedan

Stockholm ska böta efter felaktig upphandling

Region Stockholm åläggs att betala 10 miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift av Konkurrensverket, meddelar myndigheten..

NT - 30 minuter sedan

Domarprofilen hyllar pionjären: "Otroligt kompetent"

När Costa Rica och Tyskland möts på torsdagskvällen riktas inte bara fokus på spelarna. I centrum står även Stéphanie Frappart – den första kvinnliga huvuddomaren i en VM-match för herrar. –En otrolig förebild, säger tidigare VM-domaren Jonas Eriksson..

NT - 30 minuter sedan

Just nu: Flera fordon i olycka

Trafiken på väg 899 mellan Norrviken och Porsgata i båda riktningarna påverkas av en olycka med flera fordon, uppger Trafikverket..

NT - 45 minuter sedan

Misstänkt cyberattack mot kommunen

Norrköpings kommuns IT-miljö har utsatts för vad man beskriver som "en möjlig cybersäkerhetsincident". Kommunen krisledning har aktiverats om situationen skulle eskalera..

NT - 45 minuter sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..

NT - 45 minuter sedan

Min trädgård är rena horhuset

Svenska dovhjortar vet ingenting om svensk sexköpslagstiftning. Nu är det väl inga pengar inblandade, men väl förargelseväckande beteende..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.