DI > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 19:36

DI - 04 okt 22 kl. 09:14

Academedia förhandlar om tysk affärEfter ryktesspridning i Tyskland bekräftar skolkoncernen Academedia att man förhandlar om ett förvärv av en tysk skolverksamhet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tyskland, Academedia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Academedia, förhandlarom , tysk, affär

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Huvudägare finansierar och står bakom fortsatt satsning i Kiliaro

Efter den kraftiga nedgången i aktien under dagens handel i samband med att Kalqyl publicerade en analys efter Q3-rapporten har bolaget följande kommentar:.

DI - 5 minuter sedan

Debatt: Ett snabbspår kan rädda svensk elförsörjning

Den eskalerande energikrisen behöver en långsiktig lösning. Men det finns snabba åtgärder att genomföra redan nu, skriver Benjamin Dousa, vd, Timbro..

DI - 5 minuter sedan

Låt inte Tyskland sätta krokben för svensk kärnkraft

På tisdagen blev det klart att de tyska elbolagen Uniper och RWE tecknat ett långtidsavtal med Qatar Energy för leveranser av flytande gas, LNG.  Med start 2026 och följande 15 år ska emiratet leverera 2 miljoner ton naturgas per år..

DI - 5 minuter sedan

Förbättra GDPR och höj konkurrenskraften

EU-domstolen i Luxemburg har beslutat att skyddet för den personliga integriteten väger tyngre än kampen mot penningtvätt. I en dom i förra veckan underkändes den öppna redovisningen av ”verkliga huvudmän” i bolag..

DI - 15 minuter sedan

Endomines får godkännande om avnotering från Stockholmsbörsen

Endomines har erhållit godkännande om avnotering av Endomines aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel i Endomines aktie på Nasdaq Stockholm är den 14 december 2022..

DI - 45 minuter sedan

Kryptobörsen Kraken sparkar 1.100 anställda

Kraken, världens tredje största kryptobörs sett till volym, kapar medarbetarstyrkan med en tredjedel, vilket innebär att nära 1.100 personer får lämna bolaget. .

DI - 1 timme sedan

Hård kritik mot SBB efter skolförsäljningen: ”Djupt oroande”

Socialdemokraterna riktar hård kritik mot att utländska intressen tågar in i ägandet av svenska skolfastigheter, efter entreprenören och tidigare S-politikern Ilija Batljans affär med kanadensiska Brookfield. Nu vill partiet koppla in FOI. Samtidigt hotar den norska regeringen med lagstiftning..

DI - 1 timme sedan

Elbilsbolaget Xpeng börsrusar

Kinesiska Xpengs rapport för det tredje kvartalet nådde inte förväntningarna. Ändå rusar aktien över 40 procent på New York-börsen..

DI - 1 timme sedan

Nordiska börser lyfte – Vestas och Yara åt olika håll

De nordiska börserna avslutade handeln på onsdagen i grönt territorium. Vinx 30 steg 0,5 procent till 1.324..

DI - 1 timme sedan

Uppåt på börserna i Europa – Mercedes-Benz bland vinnarna

De ledande börserna i Europa steg på onsdagen med regionsindexet Stoxx 600 upp 0,8 procent. En makroekonomisk signal som gav optimism var att inflationstakten i eurozonen var lägre än väntat i november..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.