News55 > Nyheter

Saturday, 26 November, 09:10

News55 - 04 okt 22 kl. 01:38

Jagade renflock med lastbilI november 2019 filmade en nu 27-årig man när han jagade en renflock med lastbil i Arjeplogs kommun. Han lade själv upp videon öppet i sociala medier. I videon åker han på en snötäckt väg bakom ett 20-tal renar och säger att "det här kommer vara Norrlan. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Arjeplogs, Norrlan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jagade, renflockmed , lastbil

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Jennifer Lopez släpper nytt

Sångerskan Jennifer Lopez släpper sitt första album på åtta år, skriver Variety. Albumet som väntas släppas 2023 har fått titeln "This is me... now" och beskrivs som en unik, ärlig och personlig skildring av stjärnans liv som ska "spegla den känslomässi….

News55 - 30 minuter sedan

Kanye West vill ha Trump som vicepresident

Kanye West, numera känd under artistnamnet Ye, vill försöka sig på ännu en presidentkampanj. Vid sin sida om han skulle nå ända fram vill han ha ett välkänt namn – Donald Trump. – Jag tror att Trump var störd över att jag frågade honom om att han skulle….

News55 - 20 timmar sedan

Letar glödbränder efter branden i Gällivare

Nio personer fördes till sjukhus i samband med en brand i ett lokstall i Gällivare på fredagen. Alla skadades lindrigt och har fått lämna sjukhuset. Insatsen pågick fortfarande under lördagsmorgonen.

News55 - 1 timme sedan

Ilska mot covidpolitik efter dödlig brand i Kina

Kinas nollpolicy när det gäller covid väcker ny ilska – nu i anslutning till den dödliga lägenhetsbrand som krävde tio liv i regionen Xinjiang. På olika sociala medier ifrågasätts räddningsarbetet och det antyds att det försenats på grund av de covidres….

News55 - 1 timme sedan

2 500 näckade för Tunick i Sydney

Spencer Tunick har gjort det igen. Och denna gång för att uppmärksamma hudcancer. 2 500 personer hörsammade konstnärens uppmaning att posera nakna på Bondi Beach i Sydney.

News55 - 1 timme sedan

Morran och Tobias tillbaka – flyttar till TV4

Nästa år är "Morran och Tobias" tillbaka. Men Johan Rheborg och Robert Gustafsson flyttar tv-serien från SVT till TV4 och C More. Nästa år är det tio år sedan tv-tittarna för första gången fick följa Morran (Rheborg) och Tobias (Gustafsson), först som e….

News55 - 6 timmar sedan

USA skärper förbud mot kinesisk telekom

USA utökar nu förbudet mot kinesiska techbolag. De utgör ett hot mot landets säkerhet, motiverar myndigheter beslutet mot bland annat telekomjätten Huawei. I en enhällig omröstning klubbade USA:s kommunikationsmyndighet (FCC) beslutet att förbjuda försä….

News55 - 1 timme sedan

Experten: Paret kan vara sovande agenter

Ett par i 60-årsåldern med rötter i Ryssland misstänks för olaglig underrättelseverksamhet under tio års tid. David Bergman, doktor i psykologi vid Försvarshögskolan, ser ett typexempel på så kallade sovande agenter och räknar med att fler avslöjas. – J….

News55 - 2 timmar sedan

Bopriserna faller – men långt kvar till botten

Räntehöjningarna slår hårt mot bomarknaden och många bedömare spår ett prisras med 20 procent från toppen. Men än så länge bromsar bostadssäljarna utvecklingen. – Säljarna har svårt att acceptera det nya läget, säger Mats Bergman, professor i nationalek….

News55 - 2 timmar sedan

Världscupåkare lever på 7 000 i månaden

Den ekonomiska klyftan växer i svenska skidlandslaget som i helgen åker världscuppremiär i Finland. Storstjärnor som Frida Karlsson och Ebba Andersson blir rika på sin sport. Andra får kämpa för att klara vardagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.