News55 > Nyheter

Wednesday, 07 December, 10:49

News55 - 04 okt 22 kl. 01:32

Nordkoreansk robot över JapanDen japanska regeringen uppmanar invånare i två regioner att evakuera sina hem och söka skydd efter det att Nordkorea ska ha avfyrat en oidentifierad ballistisk robot över japanskt territorium. "Nordkorea verkar ha avfyrat en robot. Var vänliga och evak. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Japan, Nordkorea

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordkoreansk, robotöver , Japan

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Filmrecension: Verkligheten överträffar satiren

Noah Baumbachs av många efterlängtade filmatisering av Don De Lillos romanklassiker från 1985 är en besvikelse. Satiren biter inte när verkligheten för länge sedan har överträffat dikten. Vilket genomslag Don De Lillo måste ha fått med romanen "Vitt bru….

News55 - 15 minuter sedan

15-åring åtalas för barnvåldtäkt på toalett

En 15-årig pojke åtalas för barnvåldtäkt sedan ett filmklipp från en skoltoalett spridits i sociala medier. Den 13-åriga flickan har i förhör sagt att det hela var frivilligt från hennes sida, men att hon inte visste att händelsen filmades, skriver Syds….

News55 - 1 timme sedan

Över hundra skadade i tågkrock i Katalonien

Två tåg har kolliderat i Montcada i Reixac-Manresa utanför Barcelona under morgonen, larmar myndigheter i området. Runt 150 människor har skadats enligt räddningstjänsten, rapporterar lokala medier. De flesta personskador uppges vara lindriga, eftersom….

News55 - 30 minuter sedan

Tjetjensk regimkritiker försvunnen i Sverige

Han har redan överlevt ett mordförsök i Sverige. Nu rapporteras den tjetjenska regimkritikern Tumsu Abdurachmanov vara försvunnen. I ryskspråkiga medier uppges han ha mördats.

News55 - 5 timmar sedan

Domstol: Cementas tillstånd var lagligt

Regeringens tillfälliga tillstånd för Cementas kalkbrytning strider inte mot lagen, enligt Högsta förvaltningsdomstolen. Högsta förvaltningsdomstolen har nu slagit fast att regeringens tillfälliga tillstånd för Cementas kalkbrytning på Gotland inte stri….

News55 - 45 minuter sedan

Billström till USA för Natosamtal med Blinken

Sveriges och Finlands Natoansökningar står på dagordningen när utrikesminister Tobias Billström (M) och hans finländske kollega Pekka Haavisto träffar USA:s utrikesminister Antony Blinken i Washington. Även Rysslands krig mot Ukraina kommer att diskuter….

News55 - 45 minuter sedan

Ringhals 3 på halv effekt under ett dygn

Reaktor 3 i Ringhals kärnkraftverk kommer att gå på halv effekt i drygt ett dygn den 10 december, rapporterar Dagens Nyheter. Anledningen är en kontroll av generatorn på grund av ett generiskt fel, uppger Anna Wallrud, ställföreträdande presschef vid Ri….

News55 - 5 timmar sedan

Cementas tillstånd var lagligt

Regeringens tillfälliga tillstånd för Cementas kalkbrytning strider inte mot lagen, enligt Högsta förvaltningsdomstolen..

News55 - 45 minuter sedan

EU skärper tonen mot Kina i WTO

Kinas handelsrestriktioner mot Litauen får EU att skärpa tonen ytterligare mot Kina i världshandelsorganisationen WTO. Kina har infört en rad importåtgärder gentemot Litauen, som en följd av allt närmare politiska och ekonomiska kontakter mellan Litauen….

News55 - 1 timme sedan

Tredje dagen i rad med sänkta drivmedelspriser

Drivmedelspriserna sänks vid ledande bensinstationer på onsdagen. Det är tredje dagen i rad som priset på bensin och diesel sänks. Bensinen sänks med 30 öre till 18:74 kronor litern och dieseln sänks med 60 öre till 23:07 kronor litern.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.