Corren > Nyheter

Wednesday, 07 December, 06:45

Corren - 03 okt 22 kl. 23:15

Upplev världspremiären av Sandströms sista operaExklusivt MERA-erbjudande på världspremiären av Sven-David Sandströms sista opera - Livets bok..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Sandströms, MERA, Sven-David Sandströms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upplev, världspremiärenav , Sandströmssista , opera

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning. Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

Corren - 30 minuter sedan

Ministern vill "rensa upp" bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen. –Där kommer vi behöva samarbeta mycket mellan stat, region och kommun för att lösa den problematiken, säger Anna Tenje (M)..

Corren - 45 minuter sedan

Här är knäckfrågorna på COP15

Förslaget att skydda en tredjedel av alla land- och havsområden väntas vålla het debatt på FN-toppmötet COP15, där länderna ska enas om hur vår förstörelse av naturen ska få ett stopp. Vem som ska tjäna pengar på växternas och djurens gener är en annan brännande fråga på agendan..

Corren - 45 minuter sedan

Naturen ska räddas – "Blir säkert dramatik"

Att stoppa förstörelsen av naturen – och i förlängningen säkra våra livsvillkor på jorden. Mycket står på spel när FN-toppmötet COP15 nu drar i gång. Förhoppningen är att få ett "Parisavtal för naturen", men rättvisefrågor väntas bli svåra att knäcka och en farhåga är att avtalet blir kejsarens nya kläder..

Corren - 45 minuter sedan

Inga planer på covidrestriktioner i vinter

Sveriges regering har inga planer på att införa några nya covidrestriktioner trots att smittspridningen i samhället ökar, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Corren - 45 minuter sedan

Nytt lyft för flygtrafiken

Flyget fortsätter att återhämta sig..

Corren - 45 minuter sedan

Testa dina kunskaper i vår julkalender - Lucka 7

Var med och tävla varje dag fram till jul och vinn fina priser..

Corren - 1 timme sedan

Filmrecension: Glöm inte spypåsen

"Terrifier 2" har fått biopubliken i USA att kräkas och svimma. Det är en ultrabrutal slasher om en blodtörstig clown gjord på mikrobudget som har blivit en mindre succé. Bortom våldet finns också en nyskapande skräckfilm som leker med genrekonventionerna..

Corren - 1 timme sedan

Inflationen naggar på julfirandet

För andra året i rad planerar svenskarna att lägga mindre pengar på julfirandet. Och i år är dessutom pengarna betydligt mindre värda..

Corren - 1 timme sedan

Kinas export sjönk mer än väntat

Kinas export och import sjönk i november till nivåer som inte setts sedan i början av pandemin, enligt officiella siffror som släpptes på onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.