DI > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 18:17

DI - 03 okt 22 kl. 21:36

Klarna överens med ett av fackförbundenKlarna är överens med Finansförbundet, ett av de fackförbund som vände sig emot de omfattande nedskärningarna i våras, skriver fackförbundet i ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Finansförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarna, överensmed ett av , fackförbunden

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Tecken på svagare arbetsmarknad i USA

NEW YORK. Sysselsättningen ser ut att ha bromsat mer än väntat i USA i november, samtidigt som antalet lediga jobb sjönk igen tidigare under hösten. Det skulle vara en välkommen lättnad för centralbanken Federal Reserve..

DI - 30 minuter sedan

Cristoffer Rosenblad blir ordinarie vd på Xvivo

Christoffer Rosenblad, tills nu tillförordnade vd på transplantationsbolaget Xvivo, har utsetts till ordinarie vd för bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Cristoffer Rosenblad blir permanent vd på Xvivo

Christoffer Rosenblad, tills nu tillförordnade vd på transplantationsbolaget Xvivo, har utsetts till permanent vd för bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Norge pausar oljelicenser för nya områden

OSLO. Trots ett skriande energibehov i Europa kommer Norge inte dela ut några olje- och gaslicenser för nya områden under den nuvarande mandatperioden. Det styrande Arbeiderpartiet har tvingats ge vika för klimatkrav från stödpartiet Sosialistisk Venstreparti..

DI - 30 minuter sedan

USA:s finansminister vill se reglering kring kryptovalutor

USA:s finansminister Janet Yellen sade på onsdagen att turbulensen på kryptomarknaden inte har spillt över till banksektorn. .

DI - 45 minuter sedan

Uppåt på börsen – studieresultat lyfte Bioarctic

Uppgången på Stockholmsbörsen bromsade in i den sena handeln men indexen höll sig kvar över nollstrecket. Bioarctic steg kraftigt efter att resultaten från fas 3-studien av lecanemab nått marknaden. SAS föll på rapport..

DI - 1 timme sedan

Ilija Batljan om FI:s JM-kritik: ”Ingen risk”

SBB:s vd Ilija Batljan ser ingen risk för att behöva sälja sina JM-aktier på grund av Finansinspektionens krav på tillstånd för att äga bolaget, efter den nu pågående dialogen mellan FI och SBB:s jurister. Det säger han apropå det brev från myndigheten om saken som Di avslöjade i onsdagens tidning..

DI - 1 timme sedan

Börsen bromsar in inför stängning

Uppgången på Stockholmsbörsen bromsar in när det närmar sig stängning. Nätbankerna hör till förlorarna medan forskningsbolaget Bioarctic lyfter efter nya studieresultat..

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot i Xspray Pharma köper aktier för 2,6 miljoner

Xspray Pharmas styrelseledamot Anders Bladh har köpt aktier i bolaget för totalt 2,6 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Amazon slog shoppingrekord under thanksgiving

Aktiviteten på e-handelsjätten Amazons plattformar var rekordhög under den gångna långhelgen med ”black friday” och ”cyber monday”, enligt bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.