DI > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 12:34

DI - 03 okt 22 kl. 14:40

Handelsstopp i Braincool upphävsHandelsstoppet i Spotlightlistade bolaget Braincool hävs på tisdagen, meddelar Spotlight..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Braincool, Spotlightlistade, Spotlight

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsstoppi , Braincool, upphävs

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

EU-kommissionen stoppar stöd till Ungern

BRYSSEL. EU-kommissionen beslöt på onsdagen att stoppa utbetalningar till Ungern på 13,3 miljarder euro på grund av brister i rättsstaten. Kommissionen valde dock att godkänna Ungerns återhämtningsplan..

DI - 10 minuter sedan

Drömportföljen: Aktierna som hjälper och stjälper deltagarna

Drömportföljen har hittills varit en revanschens tävling. Här är aktierna som deltagarna tjänat mest pengar på – och de aktier som krossat mångas drömmar om en vinst. .

DI - 15 minuter sedan

Äntligen! – sjunkande inflation inför ECB-mötet

Inflationen i euroområdet sjönk i november. Det var den första nedgången sedan juni 2021. Kärninflationen var dock oförändrad, men november-utfallet ökar ändå sannolikheten för en mindre räntehöjning från ECB om två veckor..

DI - 2 timmar sedan

Avanza börsrasar – ”man har inte förstått den positiva effekten”

Nätbanken Avanzas aktie backar med nära 8 procent på Stockholmsbörsen på onsdagsförmiddagen sedan bolaget på morgonen meddelat att man räknar med en begränsad positiv effekt av Riksbankens senaste räntehöjning. Storägaren Creades vd John Hedberg tror att marknaden kanske missförstått betydelsen av beskedet. .

DI - 45 minuter sedan

Var med och utveckla Di Hållbart näringsliv

Är du en regelbunden läsare av Di:s hållbarhetsjournalistik? Då behöver vi din hjälp! Nu är det dags att utveckla Di Hållbart näringslivs sida.

DI - 45 minuter sedan

Riksbankstopp: Ligger inte efter i kurvan

Vice riksbankschef Martin Flodén tycker inte att Riksbanken ligger efter i kurvan nu. Det säger han till journalister på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Frank Hojem slutar som kommunikationschef på SEB

Efter sju år på storbanken SEB lämnar kommunikationschefen Frank Hojem sin position för att söka sig mot nya utmaningar..

DI - 1 timme sedan

Andersson: Ge elstöd till hela landet

Svenska folket hade förväntat sig något helt annat än det regeringen nu levererar, säger S-ledaren Magdalena Andersson om regeringens försenade elstöd. S föreslår också att regeringen ska börja arbeta med förslag till stöd för norra Sverige..

DI - 1 timme sedan

Sänkta böter för Nasdaq

En elhandlare spekulerade 2018 bort hundratals miljoner kronor och kom på obestånd. För det fick Nasdaqbörsen böter utdömda för att inte ha kollat upp att motparten hade täckning för sina affärer..

DI - 1 timme sedan

Italienska konsumentpriser steg mer än väntat

De italienska konsumentpriserna steg 0,5 procent i november jämfört med månaden före, och steg 11,8 procent jämfört med samma månad föregående år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.