DI > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 11:16

DI - 03 okt 22 kl. 14:40

För första gången på 10 år samlas EU och Israel i samarbetssamtalFör första gången på tio år samlas EU och Israel till formella samarbetssamtal om allt mellan utbildning och energi. Bättre att prata än inte alls, konstaterar utrikesminister Ann Linde (S) i Bryssel..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Israel, Ann Linde, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: För första gångenpå 10 år , samlasEU och , Israel i samarbetssamtal

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Sänkta böter för Nasdaq

En elhandlare spekulerade 2018 bort hundratals miljoner kronor och kom på obestånd. För det fick Nasdaqbörsen böter utdömda för att inte ha kollat upp att motparten hade täckning för sina affärer..

DI - 5 minuter sedan

Italienska konsumentpriser steg mer än väntat

De italienska konsumentpriserna steg 0,5 procent i november jämfört med månaden före, och steg 11,8 procent jämfört med samma månad föregående år..

DI - 10 minuter sedan

H&M:s uppsägningar rör ”till stor del” svensk personal

En stor del av de personalneddragningar som är en del av H&M-gruppens åtgärdsprogram kommer att beröra klädbolagets verksamhet i Sverige. Det säger H&M-gruppens ir-chef Nils Vinge till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 10 minuter sedan

Inflationen i eurozonen sjönk i november

Inflationstakten (HIKP) i euroområdet sjönk till 10,0 procent i november jämfört med 10,6 procent i oktober. Det visar Eurostats snabbestimat..

DI - 15 minuter sedan

Bioarctic om studieresultatet: ”Det är verkligen inte blygsamt”

I natt kom svaren rörande Bioarctics läkemedelskandidat Lecanemab som många väntat på – inte minst aktieägarna som sett kursen falla den senaste veckan. Resultatet: De rapporterade dödsfallen tros inte kunna härledas till behandlingen, och effekterna av den var precis så bra som tidigare angetts. ”Det är verkligen inte blygsamt”, säger kommunikationschef Oskar Bosson.

DI - 15 minuter sedan

Kosovo kan få visumfrihet till EU

Invånarna i Kosovo kan snart få resa visumfritt in i EU. Åtminstone är nu EU:s medlemsländer, efter lång oenighet, överens om att säga ja..

DI - 15 minuter sedan

Företag sätter mål om biologisk mångfald – men få vidtar åtgärder

Trots att världens företag har svårt att leva upp till sina åtaganden om biologisk mångfald vill flera nu se bindande krav på näringslivet under toppmötet Cop 15..

DI - 1 timme sedan

Industrin sågar elstödsbeskedet

Företag inom industrin går på knäna under höga elpriser. Enligt Industriarbetsgivarnas vd Per Hidesten behövs pengarna här och nu. ”Det är en oerhörd press på företagen just nu”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Kristersson: Farligt läge i ekonomin

Statsminister Ulf Kristersson (M) varnar för det ekonomiska läget. ”Lågkonjunktur i kombination med hög inflation och stigande räntor, det hörs ju på namnet att det är farligt”, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Pricer skriver norskt ramavtal – värde upp till 45 Mkr

Pricers partner Strongpoint har tecknat ett ramavtal med Lövenskiold Handel avseende leverans och installation av Pricers elektroniska hyllkantsetiketter till Lövenskiold Handels Maxbobutiker i Norge..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.