Expressen > Nyheter

Saturday, 26 November, 10:38

Expressen - 03 okt 22 kl. 14:36

Hur är det att vara polis i dagens Stockholm?Han är känd för den breda publiken genom sitt konto YB Södermalm på Twitter. Hur är det att vara polis i dagens Stockholm? Och hur personlig kan man vara i polisrollen? Ställ dina frågor till Viktor Adolphson, YB Södermalm. Han svarar från 15.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, YB Södermalm, Twitter, Viktor Adolphson, Södermalm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur är det att vara polisi , dagens, Stockholm

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

2 500 nakenfisar uppmärksammar hudcancer

Med nakna kroppar som målarduk hoppas konstnären Spencer Tunick kunna öka medvetenhet om hudcancer.Dagens konstverk på Bondi beach där 2 500 personer deltog krävde en tillfällig lagändring i Australien..

Expressen - 15 minuter sedan

Man i 70-årsåldern häktas för mord

Den man i 70-årsåldern som misstänks för ett mord i Växjö på en jämnårig man häktades på lördagen.–Han har inte angett någon inställning till brottet, men vidgår de faktiska omständigheter som jag presenterat, säger kammaråklagare Annie Runander..

Expressen - 30 minuter sedan

Barbro, 80, jobbar på äldreboende

I 50-årsåldern sadlade hon om, läste till undersköterska och började jobba på äldrebonde i Trollhättan. Nu – 25 år senare – ska Barbro Lindqvist fylla 80 om bara några dagar men har inga planer på att sluta arbeta, vilket lokaltidningen TTELA var först med att uppmärksamma.– Jag känner mig fisk och pigg, och det är en gåva, säger Barbro Lindqvist..

Expressen - 1 timme sedan

Nya uppgifter: Drottning Elizabeth dog i cancer

Drottning Elizabeth levde sina sista år med svåra smärtor, orsakade av cancer i benmärgen, enligt en ny bok.Och hon var medveten om att jordelivet snart var till ända, hävdar författaren Gyles Brandreth, vars biografi över drottningen publiceras i Daily Mail..

Expressen - 1 timme sedan

Dansande man omhändertagen av polis

Tog sig upp på balkong i flerfamiljshus i Kumla.

Expressen - 3 timmar sedan

Hon flög till Peru för kärleken – mördades för sina organ

Blanca Arellano, 51, trodde att hon träffat kärleken online.Så i somras tog hon beslutet – och flög från Mexiko till Peru för att träffa läkarstudenten Juan Villafuerte. Nu är han gripen för att ha mördat henne och skördat hennes organ.

Expressen - 4 timmar sedan

Djurparken tränar på lejonattack – med kollegan

Djurparken i japanska Tennoji har haft sin årliga katastrofövning.Under övningen släppte man lös en kollega i lejondräkt som attackerade personal innan man med en bedövningspil och ett nät fick kontroll på ”djuret”..

Expressen - 6 timmar sedan

”Tomtemor” tjänar miljoner på granar – bor i Spanien

Hon skriver under med ”Tomtemor” när hon mejlar till personalen – som i sin tur kallas ”nissarna”.Själv bor Smålandsgrans vd Anna Benson, 39, med fru och barn i somriga Barcelona.Hon föddes i en gransäljarfamilj, har tagit julbusinessen in i den digitala världen och gör nu miljonvinster.

Expressen - 7 timmar sedan

Två bränder i Vallentuna – radhus övertänt

En stor brand rasar i ett radhus i Vallentuna, rapporterar SVT. Bara några få kilometer därifrån brinner det i en företagslokal..

Expressen - 7 timmar sedan

Femte premiärministern på 16 månader i Peru

Perus president Pedro Castillo har utsett en ny premiärminister – den femte sedan han tillträdde för 16 månader sedan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.