SvD > Nyheter

Wednesday, 30 November, 17:34

SvD - 03 okt 22 kl. 14:32

Varmare vindar mellan EU och IsraelFör första gången på tio år samlas EU och Israel till formella samarbetssamtal om allt mellan utbildning och energi.Bättre att prata än inte alls, konstaterar utrikesminister Ann Linde (S) i Bryssel..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
EU, Israel, Ann Linde, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varmare, vindarmellan EU och , Israel

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..

SvD - 30 minuter sedan

Gävlebocken ger julstämning och PR

PODD | 30 november. Är det julkänslan eller mordbränderna som fängslar mest?.

SvD - 30 minuter sedan

Ilskan inom M: ”Det här är en trovärdighetskris”

Hushåll utan marginaler och företag som får konkurrensnackdelar kommer drabbas oerhört hårt när elprisstödet kommer tidigast i februari, säger Skånemoderaten Christian Sonesson. ”Det här är en trovärdighetskris för regeringen.”.

SvD - 30 minuter sedan

”Hybriddomstol” föreslås få döma ryska krigsbrott

EU-kommissionen föreslår att en ”hybriddomstol” med FN i ryggen ska kunna inleda åtal mot ryska brott begångna i Ukraina. Samt inte bara frysa, utan även konfiskera ryska tillgångar för att finansiera återuppbyggnaden av Ukraina..

SvD - 1 timme sedan

Ja till höjt lönekrav för invandrare

Riksdagen har klubbat igenom en lagändring om att höja försörjningskravet för arbetskraftsinvandrare.– Det blir svårare att få tag på kompetens, varnar Centerns Jonny Cato..

SvD - 1 timme sedan

ESPN: Pelé inlagd på sjukhus

SvD - 1 timme sedan

Kristianstads dom: straffavgift och tom ståplats

Kristianstad straffas efter skandalmatchen mot Tingsryd.Den hockeyallsvenska klubben åläggs en straffavgift på 40 000 kronor och en tom ståplatsläktare i nästa möte lagen emellan.Domen har överklagats..

SvD - 1 timme sedan

Supé på slottet och fortsatta MUF-strider

PODD | Henrik Torehammar var med när kungen bjöd in riksdagsledamöterna till slottet. Hovet räddade Björn Söder (SD) och statssekreterare PM Nilsson (M) från Henriks frågor. Maggie Strömberg går igenom avtalen för hur samordningen skall gå till mellan Tidöpartierna.

SvD - 2 timmar sedan

Misstänkt 15-åring allvarligt psykiskt störd

Den 15-årige pojke som åtalats misstänkt för att ha våldtagit och försökt mörda en flicka i Skellefteå i somras lider av en allvarlig psykisk störning. Det visar resultat från en rättspsykiatrisk undersökning som lämnats in till Skellefteå tingsrätt under onsdagen..

SvD - 2 timmar sedan

Toner av vanilj – blev fullkomligt knockad

Det kan vara svårt att hänga med i svängarna i dag när det lanseras så många nya viner. Därför är det alltid skönt att kunna återkomma till klassikerna – de som står sig genom decennierna. Här är mina personliga möten med nio klassiska favoriter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.