NT > Nyheter

Sunday, 27 November, 09:18

NT - 03 okt 22 kl. 14:05

Tusentals kallades in av misstag – befäl får gåEtt befäl i ryska Fjärran österns federala distrikt har stängts av sedan tusentals personer av misstag kallats in för att strida i Ukraina, enligt lokala myndigheter..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Fjärran, Ukraina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals kalladesin av , misstag, befälfår gå

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

En dag i en amerikansk kvinnas huvud

Lucy Ellmanns tusensidiga roman "Ankor, Newburyport" är ett dagsaktuellt amerikanskt epos om en pajbakande hemmafrus tankar. Att läsa boken är en krävande utmaning – men den är mödan värd..

NT - 15 minuter sedan

Glädjebeskedet: Woods gör tre tävlingar i rad

Glada nyheter för alla golf- och Tiger Woods-fantaster. Efter att endast ha spelat sparsamt under året växlar Woods upp rejält i december med tre olika tävlingar. Först ut är egna tävlingen Hero World Challenge nästa vecka..

NT - 15 minuter sedan

USA:s lag markerar mot Iran – flaggan utbytt

Spekulationer frodas i sociala medier sedan USA:s lag bytt ut Irans ordinarie flagga mot en avskalad variant i rapporteringen från fotbolls-VM..

NT - 45 minuter sedan

Brittisk långkörare på Broadway – efter 70 år

Efter att i 70 års tid ha spelats på de brittiska teaterscenerna får deckardrottningen Agatha Christies "The Mousetrap" nästa år premiär på Broadway, skriver The Guardian..

NT - 45 minuter sedan

Kims "högst älskade" dotter visas upp igen

För andra gången på en vecka har Nordkoreas diktator visat upp sitt "mest älskade" barn. Framträdandena sätter myror i huvudet på utomstående experter, som undrar om dottern Ju-Ae nu uppfostras till Kim Jong-Uns efterträdare..

NT - 45 minuter sedan

Akuten missade frakturen – tvingades amputera

Mannen fördes till akuten på Vrinnevisjukhuset efter ett fall med befarade skallskador. Men fotfrakturen missades och några månader senare tvingades mannen att amputera foten..

NT - 1 timme sedan

Polisen sköt varningsskott – fyra män gripna

Polisen har avlossat varningsskott i samband med ett gripande av fyra misstänkta inbrottstjuvar i Kista norr om Stockholm..

NT - 1 timme sedan

Mats har betytt mycket för bönderna i Mellansverige

Mats Blom, 1925-2022.

NT - 1 timme sedan

Kulturministern: Läsning – "prioriterad fråga"

Forskare har betonat vikten av att alla samhällssektorer försvarar läsningen, men vad gör kulturministern? Parisa Liljestrand (M) ser ungas läsning som en prioriterad fråga men kan ännu inte presentera några nya förslag – utöver en svensk kanon..

NT - 2 timmar sedan

Inflationen äter upp lånen – men även sparandet

Ska låntagare applådera inflationen, eftersom den gör att värdet på lånen "krymper" som på 1970-talet? Nja, inte riktigt, enligt experterna. Den här gången finns inga vinnare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.