Corren > Nyheter

Wednesday, 30 November, 17:38

Corren - 03 okt 22 kl. 14:00

Köer utanför när storföretag på orten hade Öppet husBoxholms största arbetsgivare, Ovako, hade över 900 besökare när de öppnade lokalerna för allmänheten..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Öppet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köerutanför när , storföretag, ortenhade , Öppet, hus

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Stockholm avkrävs böter efter fel i upphandling

Region Stockholm ska betala tio miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift, anser Konkurrensverket i ett yrkande till förvaltningsrätten, som ska avgöra saken..

Corren - 5 minuter sedan

Ryssland och Kina övar ihop över Stilla havet

Ryska och kinesiska stridsflyg förenades i en gemensam patrullering över Stilla havet på onsdagen..

Corren - 5 minuter sedan

Borgmans straff står fast – får fyra matcher

Andreas Borgmans straff på fyra matchers avstängning för tacklingen på LHC-stjärnan Broc Little i lördags står fast. Det har Riksidrottsnämnden slagit fast, enligt hockeyskribenten Henrik Leman..

Corren - 10 minuter sedan

Borgmans straff kortas efter överklagan

Frölundas Andreas Borgman fick en lång avstängning efter en knätackling på Linköpings Broc Little. Nu kortas straffet efter en överklagan..

Corren - 15 minuter sedan

Domarprofilen hyllar pionjären: "Otroligt kompetent"

När Costa Rica och Tyskland möts på torsdagskvällen riktas inte bara fokus på spelarna. I centrum står även Stéphanie Frappart – den första kvinnliga huvuddomaren i en VM-match för herrar. –En otrolig förebild, säger tidigare VM-domaren Jonas Eriksson..

Corren - 15 minuter sedan

Stockholm ska böta efter felaktig upphandling

Region Stockholm åläggs att betala 10 miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift av Konkurrensverket, meddelar myndigheten..

Corren - 30 minuter sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..

Corren - 30 minuter sedan

Min trädgård är rena horhuset

Svenska dovhjortar vet ingenting om svensk sexköpslagstiftning. Nu är det väl inga pengar inblandade, men väl förargelseväckande beteende..

Corren - 30 minuter sedan

Ingen hackare bakom kapat kommunkonto på Instagram

Det var ingen extern hackerattack som låg bakom det missgynnande inlägget på Instagram om Bollihops verksamhet, utan någon som haft tillgång till lösenord. Det står klart efter att händelsen i september har utretts..

Corren - 30 minuter sedan

I 200 år har Motala Verkstad fått båtar och tåg att gå

När Motala Verkstad firar 200-årsjubileum finns det orsak att uppmärksamma en av de mera färgstarka personligheterna bland de första anställda på verkstaden, verkmästaren och ingenjören Adolf Dunder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.